دخترم وزنش ده و نیم دوسال وسه ماه غذا خوب نمیخوره شیر نمیخوره خیلی بازیگوشه آزمایش خون وادارا داده همه چی سالم ولی اعصاب منو خراب کرده با بالا نرفتن وزنش ضربان قلبم می ره بالا وقتی میبینم کوچولو مونده
خدایا میگفتن حالا حالاها باردار نمی شم. دومی رم به لطف خودت با همین نیمچه پیازی که آفریدی با اولین اقدام باردار شدم. شکرت(اینم تایپک اینکه چی شد باردار شدم) // ایچ آر مخفف اسم «هریسون» ــه. تو یه سریالی بود. این شخصیتو خیلی دوست داشتم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر منم تو بیست ماهگی پونزده کیلو بود.از شیر گرفتمش الان ک بیست و پنج ماهشه شده چهارده کیلو.بچم فقط با شیر وزن میگرفت وگرنه هر چی غذا میخوره فایده نداره.
استارتر دخترخاله منم بیست و یک ماهشه همش 9کیلوهستش.ماشالا سالمه ولی ریزه هستش خالم اصلا نگران نیس تازه بهش میگه مورچه ی من.میگه بچم ظریف و نازه.تو هم نگران نباش وزن بچه در بعضی موارد ژنتیکیه
آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...