2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده مگه

من لخت شدم آزمایش خون دادم آزمایش ادرار دادم ضربان قلب رادیولوژی چشم پزشکی بینایی سنجی ( چقدر سر این دو تا اذیت شدنم) شنوایی سنجی گوش حلق بینی روانشناس روان پزشک مشاور .... چند روز تو شهر غریب آواره شدن سختی کشیدن استرس حدود چهل تا کد رشته رو حروم کردن الان رفتم میبینم اصلااا بورسیه فرماندهیییی هیچی زن پذیرش نکرده یعنییی عملا تمام این کارا الکی و بیهوده بوده  در صورتی که مشاور کنکور به من به احتمال قوی بورسیه فرماندهی قبول میشی منم وقتی قبول نشدم گفتم شاید رتبم نخورده نیاوردم امروز رفتم کارنامه سبز رو دیدم فهمیدم  اصلا هیچی پذیرش نکردن آخه چراااا چراااا.  حالم خیلییی داغونه

بس نیست هرچی با روح و روان بچه، سال کنکور بازی میکنید با بی برنامگی هاتون سر انتخاب رشته هم باید پدر بچه رو در بیارید یعنی چی که کد رشته هایی که تو خود دفترچه انتخاب رشته بوده باید الان صفر پذیرش داشته باشه خدایی این نامردی نیست؟؟