2777
2789
عنوان

نوزادم حساسیت به پروتیین شیرگاوم دارم دلم نمیاد شیرموندم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 40 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با دکتر مشورت کردی بعدششاید باید نئو کیت بخورهاگر پمتی تنها بخوره جوش نمیزنه؟.عصرونه هیچی کیک بيسکوئ ...

نه نمیشه بخورم هرچی داخلش شیر یاتخم مرغ یاسویا باشه ممنوع

هیچی دیگه نخوردیاتفاقی حتی یه قاشق جوش ها کمه یا زیاده؟

نه بابا ببین روزای اول دوهفته پیش صبحانه شیرانگور می‌خوردم یا مثلا گوجه یارب زدم به غذا بعدکه قرمز شد همه اینا حذف شدن....حتی عدی ام دیگه نخوردم...جمعه خونه مادرشوهر قرمه سبزی خوردم بدون گوشت کلا گوشت قرمز نمی‌خورم در حالت عادی ام حالا میگم شاید ازاون بوده...جوش نمیزنه قرمز میشه میخارونه خونی میشه...بزار اگه عکس صورتش اومد میفرستم ببینی

هیچی دیگه نخوردیاتفاقی حتی یه قاشق جوش ها کمه یا زیاده؟

نه بابا ببین روزای اول دوهفته پیش صبحانه شیرانگور می‌خوردم یا مثلا گوجه یارب زدم به غذا بعدکه قرمز شد همه اینا حذف شدن....حتی عدی ام دیگه نخوردم...جمعه خونه مادرشوهر قرمه سبزی خوردم بدون گوشت کلا گوشت قرمز نمی‌خورم در حالت عادی ام حالا میگم شاید ازاون بوده...جوش نمیزنه قرمز میشه میخارونه خونی میشه...بزار اگه عکس صورتش اومد میفرستم ببینی

نه بابا ببین روزای اول دوهفته پیش صبحانه شیرانگور می‌خوردم یا مثلا گوجه یارب زدم به غذا بعدکه قرمز ش ...

قورمه سبزی ادویه نداشته؟  فلفل؟   حتما داشته.

شاید گوشت قرمز هم مورد نداره جتی

ولی فلفل و سایر ادویه ها داره

شرایطت مثله منه.شیرتو قطع کن کامل شیر خشک بده.من خودم فقط موز میخوردم و سیب و مرغ و گوشت ابپز با برنج ایرانی نه یدونه شکلات نه یدونه بیسکوییت نه حتی اجیل باز حساسیت میداد اخر دکترش گفت کامل باید شیرتو قطع کنی و شیرخشکشم کرد پپتی جونیور دیگه حساسیت نداد

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.