2777
2789
عنوان

اگر تولد خواهرتون باشه

103 بازدید | 11 پست

و مادر شما صبح خیلی زود به شما زنگ بزنه مخصوصا  و بگه تولده خواهرتو بهش تبریک بگو

اما همین مادر تولد خود شما را به کل فراموش کنه و تبریک نگه

آزرده خاطر میشید؟؟

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

آفرین به اسمت

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا بیخیال مهم نیس

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
در بزرگسالی روایط والد فرزند به روابط اجتماعی نزدیک میشه و به سمت فرزندی که باهاش راحت تر هستن کشیده ...

به نظر شما آیا درسته این نزدیکی را تحمیل کنن

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
چنتا خواهر برادر داری؟با خواهرت رابطه نزدیک داری؟

برای خودم نمیپرسم