2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت کرده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در توانت هست ول کنی بری دلتنگ‌نشی ؟بچه داری ؟میتونی باز دنبال شوهر بگردی ؟حرف مردم رو میتونی نادیده ...

آره نه بچه ندارم دنبال شوهر شاید نمی‌دونم ولی اگه تایپک های قبلیم رو خونده باشید میدونید چه رفتار هابی باهام داشته 

پسرا درخواست ندین

معمولا میگن زندگیم رو سرم خراب شد و اینا ولی تو فقط عصبانی شدی انگار بچت کار زشت کرده

نه الان دلم میخواد برم از وسط نصفش کنم بی ادب واقعا عصبانیم خیلیییییییییی اتفاقا همین حرفی رو که زدی رو به خودم گفته بودم

پسرا درخواست ندین

ببین الان دوتا سوال پیش میاد اول این که میخوای طلاق بگیری یا نه اگه میخوای طلاق بگیری باید از خیانت مدرک جمع  کنی مثلا اگه میتونی از روی پیام هاش اسکرین و عکس بگیر یا اگه واقعا بلدی برو دنبالش از اونو زنه عکس و فیلم بگیر که بشه مدرک واست بعد برو دادگاه هم مهرتو بگیر هم طلاقت رو ولی اگه نمیتونی یا نمیخوای طلاق بگیری و فقط میخوای ادبش کنی راهش چیز دیگه ای هست به رفتن خونه بابات و قهر فکرم نکن چون حق و میدی به اون اگه بلد باشه میره برات حکم عدم تمکین میگیره زیر بار خیانت نمیره واسه طلاق دادنم اذیتت میکنه به خودت مسلط باش و فکر کن میخوای چیکار کنی

عصبانیت الان بدترین چیزه چون نمیتونی درست فکر کنی به نظرم الان به روش نیار بزار فکراتو سر جمع کنی خیلی خوبه که بچه نداری ولی طلاق گرفتنم کار آسونی نیست قبلش باید به فکر کار و جای زندگی باشی بعد اقدام کنی حتی باید به فکر ریاکشن خوانواده و اطرافیان باشی....... اینارو نمیگم که از طلاق منصرف کنم  نه اصلا مدارا کردن با آدم خیانت کار شدنی نیست اینا رو میگم که یه وقت تو ذوق نخوره بعدا

آره نه بچه ندارم دنبال شوهر شاید نمی‌دونم ولی اگه تایپک های قبلیم رو خونده باشید میدونید چه رفتار ها ...

ببین طلاق بگیزی مشکلات بعدش خودشو نشون میده مثلا همه مردا بهت چشم بد دارن ممکنه بازم شوهر خیانتکار و‌بددل و هزار مشکل دیگه دارن گیرت بیاد یعنی صد در صد نیست ی مرد تاپ بیاد بگیرت و اینکه پوستتو کلفت کن و از اون عالم رویا و عاشقانه فیلما بیا بیزون زندگی همینه ک هست و نمیشه تغییرش داد خودتو با کارایی ک بهت حس لذت میدن سرگرم کن و غصه شوهرتو نخور و ب زندگیت ادامه بده