2777
2789
عنوان

عین مرده افتادم یگوشه حاملگی چقد بده😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 45 پست
فدات 40 هفته ام دوتا دختر ناناز دارم اینم سومیه 😁😍👶

به سلامتی باشه منم دوتا دختر دارم. سومی هم دختره؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز یکی از آشناهارو دیدم گفت سه تا بچه اوردم فقط ی بار سر پسرم استفراغ کردم یعنی اینجور خانوما از بندگان برگزیده ی خداوندن 😅

من بدبخت روزی ۱۰ بار استفراغ میکنم بی حالی و تهوع و ضعف و ... هم که جای خود 

دیروز یکی از آشناهارو دیدم گفت سه تا بچه اوردم فقط ی بار سر پسرم استفراغ کردم یعنی اینجور خانوما از ...

دختر داری؟

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

به سلامتی باشه منم دوتا دختر دارم. سومی هم دختره؟!

ممنون عزیزم بله دختره  امروز فردا میاد 

میدونی من انقباضام خیلی طول میکشه دفعه های قبل زود رفتم بستری شدم خیلی اذیتم کردن اینبار تا کیسه آبم پاره نشه نمیرم 

ممنون عزیزم بله دختره امروز فردا میاد میدونی من انقباضام خیلی طول میکشه دفعه های قبل زود رفتم بستری ...

به سلامتی عزیزم زیر سایه پدر مادر بزرگ شن🌹🥰 اگه یادت بود منو سر دردات دعا کن. من تو زایمانام هر چی دعا کردم مستجاب شد. برام دعا کن اگع به صلاحه اول خونمون رو بتونیم عوض کنیم بعدم من بتونم درامد داشته باشم. 

آره زود که بری اذیت میشی. ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی گلم🥰🌹

هنوز قطعی نمیدونم ولی ان تی احتمال پسر داد برا پسر اولم هم همینجوری بودم

اهان پس شما کلا بد ویاری. اگه تهوعت بعد از ظهره آره احتمالش هست پسر باشه. اگه صبح که بیدار میشی تهوع داری احتمالش هست دختر باشع

ممنونم لطف داری چشم حتما

😘عزیزم ممنون نامدار باشن گل دخترات

اهان پس شما کلا بد ویاری. اگه تهوعت بعد از ظهره آره احتمالش هست پسر باشه. اگه صبح که بیدار میشی تهوع ...

تا ۱۲ هفته که صبح و شب نداشت کلا داغون بودم الان صبحا خیلی بهترم بعداز ظهر تهوعم شروع میشه 

خودمونم دختر دوست داریم ولی خب پسرم شد میشه دوست داداشش با هم باری میکنن