2777
2789
عنوان

اگزمای سبوره ای و کچلی من

60 بازدید | 14 پست

میشه هر کس تجربه داره بیاد راهنمایی کنه

من از شهریور حس کردم یک قسمت کوچکی از سرم میخاره خط رویش جلوی سرم ولی زیاد حساس نشدم گفتم شاید بخاطر مواد آرایشی یا ژل شستشوی صورتم هست که قوی بوده پوستم رو حساس کرده 

بعد قرمز شد یه کم وقتی میخاروندم 

بعد چند وقت دیدم شوره سرم زیاد شده بعد جدیدا یک هفته هست که دیدم اون نقطه که می خارید کف سرم پوسته پوسته شده و موهاش کم شده البته کسی ببینه با یه نگاه متوجه نمیشه ولی موهارو بزنی کنار دقیق نگاه کنی متوجه میشی

دیگه از ترسم رفتم دکتر گفت اگزمای سبوره ای هست و نگران نباش چیز خاصی نیست دوره داروهات تموم شد بیا باز 

حالا ولی من خیلی میترسم بابت کچلی تروخدا راهنماییم کنید 

بهم فلوکنازول هر روز یکبار و یک شامپوی ضد شوره داره و یه قطره 

تو اینترنت نوشته بود ریزش موی اگزمای سبوره ای موقتی هست و به خاطر خاروندن و به خواب رفتن فولیکول مو هست و با خوب شدن اونا هم دوباره رشد میکنم ولی از ترس دارم دیوونه میشم 

ترو خدا اگه تجربه مشابهی داشتید بگید که چی بخورم و چیکار کنم که خوب بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تجربه داشتید این بیماری رو؟

نه دخترم اینجوری بودشامپوگلتار ازعطاری گرفتم داروخونه هم داره زدم بهترشدچیزای حساسیت زاهم نبایدبخوره شربت ضدحساسیت میخوره آب هم بایدزیادبخوره خودمم باروغن زیتون چربش میکنم بهترمیشه

نه دخترم اینجوری بودشامپوگلتار ازعطاری گرفتم داروخونه هم داره زدم بهترشدچیزای حساسیت زاهم نبایدبخوره ...

همین اگزمای سبوره ای داشتن یا مشکلات مشابه ؟

بعد طول درمانش چقدره؟

همین اگزمای سبوره ای داشتن یا مشکلات مشابه ؟بعد طول درمانش چقدره؟

دکترگفت هم اگزماست هم میتونه قارچ باشه ولی فکرنمیکنم قارچ باشه چون خارش نداره پوست سرش دون دون سفیدمیشه مثل شوره که چسبیده باشه به سرکه خشک میشدبااون شامپوبهترمیشد

دکترگفت هم اگزماست هم میتونه قارچ باشه ولی فکرنمیکنم قارچ باشه چون خارش نداره پوست سرش دون دون سفیدم ...

بعد ریزش هم داشت ؟

من بطور کلی ریزش موهام زیاد نیست ولی اون قسمت که پوسته پوسته شدن کم پشت شده

بعد ریزش هم داشت ؟من بطور کلی ریزش موهام زیاد نیست ولی اون قسمت که پوسته پوسته شدن کم پشت شده

ریزش هم داشت اون قسمت موهاش کم شده بخاطرهمین مکمل های زینک وویتامین ب بهش میدم

شماکه بزرگسالی ویتامین ب۱ ۳۰۰ روزی یدونه باقرص یونی زینک بخور

ریزش هم داشت اون قسمت موهاش کم شده بخاطرهمین مکمل های زینک وویتامین ب بهش میدمشماکه بزرگسالی ویتامین ...

مرسی عزیزم خیر ببینی الهی تن خودت و دخترت سالم باشه دعا کن برام

بعد موهای اون قسمت ها خوب شد درومد دوباره؟

مرسی عزیزم خیر ببینی الهی تن خودت و دخترت سالم باشه دعا کن برامبعد موهای اون قسمت ها خوب شد درومد دو ...

مرسی عزیزم ازدعای قشنگ ازوقتی این شامپورومیزنه پوسته نمیده یه شامپوی دیگه میزنم مثلاشامپوش بغیرازفیروز زرد باشه پوسته میزنه اونم کم