2777
2789

هنوز اتاقش کامل نشده تزئیناتش مونده میخوام بالای گهوارشو ریسه ال ای دی بزارم به دیوارش تلوزیون بزنم و یه چند تا تابلو پینترسی و یه لوستر عروسکیم بخرم،پرده رو میخوام زبرا بگیرم به نظرتون سفید ساده بگیرم یا طوسی روشن؟!

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

طوسی روشن خیلی شیک و ترنده😍

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبرا برا اتاق کودک؟؟؟ افتضاحه.

از پرده های شلوغ و پر زرق و برق خوشم نمیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بچه ها لطفا گزارش نزنید لطفا برا ترک خود ارضایی کاری بلدید؟؟منم مث خاهرتون چندین ساله درگیرم خسته ام ...

چی بگم فیلمای ناجورنبین فکرای بدنکن دوش آب سردبگیر سردیجات بخور مثل خاک شیرباآب خنک کاسنی خیارکاهو گهگاهی کافوربریزتوغذات تونستی حجامت هم کن چندماه یه بارشورت تنگ نپوش لباسای آزادتنت کن روغنایی که طبع سرددارن زیرشکمت بمال سوره ناس روهم مرتب بخون

خوب حریر ساده سفید بزن ک هم ساده هم شیک یا مدل پانچ.که یک مخمل هم میخوره کنارش

سفید پانچم گزینه خوبیه ولی بدون والان کنارش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارک باشه ولی از حالا تلوزیون نزار چیز خوبی نیست

خب گرفتم از قبل اگه نزارم جا ندارم واسش

1
5
10
15
20
25
30
35
40