2777
2789
عنوان

خیلی غصه میخورم چیکار کنم قد بچم بلند بشه خواهش میکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 20 پست
من همین روزا میبرش دکتر غدد ولی خب بچه شما فک نکنم کم باشه

ببرش عزیزم ضررنداره

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
دختر من ۴ سالشه و ۱۲ کیلو هست قدش هم ۹۱ به نظرم از نرمال هم بچت بالاتره

شما چکاب ندادین

بچه منم مث بچه شماس ما البته خودمونم ریزیم ولی میخام ببرم دکتر غدد چون دندوناش همش خراب شده انگار حذب کلسیم نداره میترسم خدای نکرده سلیاک چیزی باشه اخه من شیر خیلی بهش دادم

البته شما رو خدای نگران نکنم من کلا حساسم شوهرم نیگه بچه خوبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویتامین دی و مولتی ویتامین دادی؟ بادامم خوبه میگن

مولتی میدمش. بادام مغزیجات هم میدم

دو روزه شروع کردم معجون درست میکنم میدم بهش

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

شما چکاب ندادینبچه منم مث بچه شماس ما البته خودمونم ریزیم ولی میخام ببرم دکتر غدد چون دندوناش همش خر ...

منم بچم دندونام خراب شد 

دیگه پارسال مجبور شدیم ببریمش اطاق عمل دندونام رو درست کنیم 

قبلش یه چکاب گرفتن گفتن کم خونی داره که برای قطره آهن گرفتیم 

دکتر گفت ضعیف بودنش بخاطر دندون. هم هست بچه درد میکشید نه خواب دات نه خوراک 

بعد عمل خیلی بهتر شده