2777
2789

خودش درخواست طلاق داده 

کارش سیاره همش شهرهای کوچیک و روستاها کار میکنه 

الانم ۶ ماهه منو بیرون کرده از خونه رفته معلوم نیس کجا کار میکنه 

بهش گفتم بیام حضوری با هم حرف بزنیم شاید بشه درست کرد زندگیو چون رابطه داشتیم نمیخام جدا بشم از طلاق میترسم 

میگه چرا میخای حضوری بیای میگم حرف بزنیم دیگ میگه نه تو میخای بیای منو جلب کنییی 

من واقعا حکم جلبی نگرفتم ولی زورم اومد از حرفش وظیفشه یا زندگی کنه یا مهریه بده همین قسطی زو هم زورش میاد بده سالی یکی 

سه تا پیش پرداخت براس تعیین کردن ولی همش اعتراض زد هربار اعتراضش رد شد 

خودش درخواست طلاق داده از اونورم میگ زورم میاد ب تو مهریه بدم میگم خودت نمیخای زندگی کنی گناه من چیه آینده من جی میشه 

بعدم میگه عمرا بتونی پیدام کنی منم هنوز اصلا اقدام نکردم برای گرفتن حکم جلبش 

اینم شانس منه گیر کی افتادم پدرمو درآوردن تو این سه سال با مادرش و خاهرش پدرشوهرمم کم از اونا نذاشت البته 

اومده بودن دنبال مال و منال کار خودش گرفت بیخیال من شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بیکاری دختر ک خودتو کوچک میکنی ....رابطه الان تو دوست پسر و دخترا عادیه چه برسه زن و شوهر .....

من بودم ی وکیل میگرفتم و میگفتم از اون ۳۰سکه مهریم ۳تاش برای خودت منو ازشر این جلبک نجات بده فقط

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

از جایی که شش ماهه رابطه نداشته باهات ، با شرایط عسر و حجر ( ی قانونی تو همین مایه ها) می تونی ازش طلاق بگیری( حق طلاق دست توعه و اون نمی تونه اذیت کنه). نهایت هم که وظیفه اشه بده . . فکر کنم ی جورایی تو هم بتونی به خاطر  این که خودش انداختن بیرون یک شکایتی تحت عنوان عدم تمکین داشته باشی. ولی خب هم یک تراپیست خوب پیدا کن هم اگه دوست داشتی وکیل

خیلی پیگیرش نشووقتی بری دنبالش بگی آشتی کنیم فکر می کنه چه خبر هست ،هوا ورش میداره یه مدت سرسنگین با ...

الان وارد ۶ ماه شدیم دیگ ب نظرت براش اصلا اهمیتی دارم