2777
2789
عنوان

خانما بیاین

105 بازدید | 26 پست

سلام،مامانم،خالم،دخترخالم متاهله،زنداییم،مادرعروسمون،ودوستاشون هر دوهفته ای یه بار دورهمی میزارن،مثلا این هفته خالم تو باغش مهمونی میگیره مجردی،منم فقط دوبار با مامانم رفتم،همشونم باحجاب و چادری ان بعد یه کارایی میکنن حالم بد میشه واقعا،۳۱سالمه

حالا مامانم بهم گفت دوتا از دوستام فردا باغ دایی اینا نهاردعوتمون کردن،سر سفره بودیم مامانم گفت اینا نمیگن‌ چرا هی دخترش باهاشونه

بابامم پشت من دراومد گفتش به کسی چه مربوطه

منم گفتمش انگار ارث باباشون خوردن حس اضافی بودن بهم دست میده،حالا ازشما کمک میخوام فردا برم باهاش یا نه بمونم خونه یا برم پیش نامزدم؟؟؟

پیشنهاد شماها چیه ممنون میشم کمکم کنید

لطفااا جواب بدین تاپیکمو نخونید ازش رد بشین

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

خب همین که حالت بد  میشه از کاراشون دلبل کافی هست که نری!!نمیدونم چرا اصرار داری به رفتن!!!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم نرو.. بازم هرچی خودت صلاح میدونی🫥

ممنون، نمیرم خودمو کوچیک میکنم نامزدمم میگه حق نداری بری باهاشون وقتی اذیتت میکنن

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

ممنون، نمیرم خودمو کوچیک میکنم نامزدمم میگه حق نداری بری باهاشون وقتی اذیتت میکنن

اوهوم حرفش درسته

بزرگ ترین پشیمانی‌ام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..

من خب نفهمیدم چه کارایی میکنن بدت میاد...وقتی بدت میاد بمون خونه

با خیار آلت مردونه درست میکنن آبروی خانم های مذهبی بردن😬😑👩‍🦯

خب همین که حالت بد میشه از کاراشون دلبل کافی هست که نری!!نمیدونم چرا اصرار داری به رفتن!!!

گفتم مثلا نگن چرا سپیده باهاتون نیست

اوهوم حرفش درسته

آبروی خانم های مذهبی رو میبرن باکارهاشون خیرسرشون نمازم میخونن،نمازاشون قبول نیست

آبروی خانم های مذهبی رو میبرن باکارهاشون خیرسرشون نمازم میخونن،نمازاشون قبول نیست

چی بگم.. بلاخره نتیجه اعمالشون رو میبینن🤝🏻

بزرگ ترین پشیمانی‌ام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..

گفتم مثلا نگن چرا سپیده باهاتون نیست

خب بگن!! بهانه بباره و دیگه هم نرو بعد مدتی نمی پرسن دیگه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

چی بگم.. بلاخره نتیجه اعمالشون رو میبینن🤝🏻

انشاالله

با خیار آلت مردونه درست میکنن😬😬😤

خب بگن!! بهانه بباره و دیگه هم نرو بعد مدتی نمی پرسن دیگه

چشم عزیزدلم ممنونم ازت😘♥️⚘️