2777
2789
عنوان

چین چروک دور چشم

69 بازدید | 8 پست

زیر چشمام خیلی چین چروک داره کارش از کرم این چیزا گذشته شما چی پیشنهاد میدید بوتاکس فیلر کدومشو انجام دادید راضی بودید؟ راهنمایی کنید ممنون میشم

34 سالمه

خوزستانی ها اگه دکتر خوب میشناسید معرفی کنید لطفا

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

کسی نیس؟ ☹️

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرم کافئین پنج درصد دور چشم اوردینری برای تیرگی و پف زیر چشم

کرم دور چشم هیدرو بوست نوتروژینا برای ابرسانی و چین و چروک بعد سرم انگار زده میشه 

من تعریف این دوتا رو خیلی شنیدم از هر کی پرسیدم راضی بوده

ولی الان شما سنتون جوریه که نیاز به فیلر هم داره چین و چروک و اگه گودی ای هست رفع بشه 

من چین و چروک ندارم ولی چون قبلا عینک میزدم و بعد عمل کردم و نزدم زیر چشمم کمی تیرگی و گودی دارم بخاطر همین خیلی پرس و جو کردم  خرداد ۱۸ سالم میشه میتونم فیلر بزنم برای گودی و برای تیرگی از این دوتا محصول میخوام استفاده کنم ولی:متاسفانه چون وارداتی هستن هزینه شون بالاست و اورجینالش هر جا پیدا نمیشه 

سرم کافئین پنج درصد دور چشم اوردینری برای تیرگی و پف زیر چشمکرم دور چشم هیدرو بوست نوتروژینا برای اب ...

ممنون،،، یکی از کاربرا تاپیک بعدی گف فیلر نزن بدتر میشه طبق نظر دوستش که دکتره

ممنون،،، یکی از کاربرا تاپیک بعدی گف فیلر نزن بدتر میشه طبق نظر دوستش که دکتره

من با توجه به تجربه که کل اعضای خانوادم زده میگم که بد نیست اتفاقا خیلی ام خوبه و همشون راضی ان البته کلی هم از صورتشون مراقبت میکنن مثلا تو فامیلمون یکی ۶۰ سالشه ولی انقدر روتین عالی داره و مراقبت میکنه از عروساش جوون تر دیده میشه بخدا تمن فکر میکردم مثلا تازه ۳۰ سالش اینا شده باشه ولی دخترش که بچه ی اخر این خانومه ۳۳ سالشه این خانم تزریقاتم انجام میده ولی خیلی کم و نچرال و جای معتبر 

من با توجه به تجربه که کل اعضای خانوادم زده میگم که بد نیست اتفاقا خیلی ام خوبه و همشون راضی ان البت ...

تازه از یکی پرسیدم پیش دکتر کار میکنه میگه فیلر بزنی بعداز ی ماه ترمیمش کنی تا یک سال و نیم میمونه

من با توجه به تجربه که کل اعضای خانوادم زده میگم که بد نیست اتفاقا خیلی ام خوبه و همشون راضی ان البت ...

خانوادت فیلر زدن زیر چشم؟