2777
2789

مادرشوهرم همش میگفت بچه برای چیت عجله نکنه بعد بارداریم حتا تبریک نگف پدرشوهرم رو در رو بهشون گفت بهش تبریک بگید منظور مادرشوهرم و خواهرشوهرم بزور تبریک خشک گفتن 

ولی الان که خواهرشوهرم بارداره مادرشوهرم از قبلش کلی راز ونیاز کرد ونذر کرد وکلی دکتر رفتن دیشب ازمایشش مثبت شده از دیشب تا الان هی شیرینی میخره مادرشوهرم و کلی خوشحال و رفتن کل بازار رو گشتن با دخترش برعکس وقتی فهمید من باردارک با اینکه دخترش بعد ما ازدواج کرد 

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

چه توقعاتی داری ؟اون دخترشه شماعروسش ،مادرخودت بایدخوشحال باشه 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم نیست بچه فقط باید برای پدر و مادر خودش عزیز باشه اونم لابد دخترش یه مشکل زنانه ای داشته نگران بوده باردار نشه یا از شما عقب بمونه برای همین این رفتارارو داشته

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خب  بچه تنها مال من نیست مال پسرس هم هست 

چرا کامنتت یه طوریه انگار من تنها باردار شدم یا از خونه بابام اوردم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

وا چه حرفا نوه است دیگه طبیعتا نباید برای یه انسان از نظر عقلی و روانی سالم فرق داشته باشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

وا چه حرفا نوه است دیگه طبیعتا نباید برای یه انسان از نظر عقلی و روانی سالم فرق داشته باشه

دقیقا انگار من تنها باردار شدم

دقیقا انگار من تنها باردار شدم

تنها باردار نشدی ولی شما عروس اون خونه خونه با دختر خونه فرق میکنی عروس نمیتونه جای دختر رو بگیره که هر کدوم جای خودش رو داره چه عروس چه دختر چه پسر چه داماد 

خب بچه تنها مال من نیست مال پسرس هم هست چرا کامنتت یه طوریه انگار من تنها باردار شدم یا از خونه باب ...

ن عزیزم. همه مادرشوهراهمینن فقط مادرشوهرتواینجورنیس. منطورمو اینه توقع نداشته باش ک اذیت نشی 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

من ک هرچی دیدم همین بوده. نوه دختری دوس دارن

من مادر شوهرم بچه های منو بیشتر دوست دارن علنی هم میگن بچه پسر فرق داره 

اما خانواده خودم هر چقدر از بچه های ما خوشحال شدن همون قدر هم برای بچه داداشم هر چی محبت ب بچه های من کنم ب اون هم میکنن البته ب سن هم ربط داره خوب طبیعی وقتی ی بچه کوچیک و بیشتر ناز بدن

اما مثلا خانواده شوهر من با اینکه میگن دختر پسر فرق نداره 

من خودم میبینم پسر منو از دخترم بیشتر دوست دارن با اینکه بچه منه متنقزم از این کارشون

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹