2777
2789

اینقد استرس کشیدم تو این زندگی،،،،، حالا تا آخر عمر این بیماری باهامه 

یه دکتر می‌گفت همش مال غمباد گلو هست تیروئید

حتی نودل تیروئیدی هم دارم،،، نمونه برداری کردم،،، دعا کنید برام حداقل سرطانی نباشن و بدخیم /!! 

هجده نوزده سالن بود ازدواج کردم،،،،، اینقد این شوهر حرصم داد تو این زندگی دوازذه ساله،،،اینقد ناراحتی و استرس کشیدم. 

از میگرن گرفته تا هرجی نمونده نگرفته باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه منظورت کم کاری تیرویید که بهش می گن هاشیموتو اونو منم دارم ربطی به استرس نداره ارثی وتا اخر عمر باید لووتیروکسن بخوری اصلا بیماری محسوب نمیشه واصلا چیز مهمی نیست ،فقط اگه قرصاتو نخوری مم کن باعث خشکی پوست وخارش واینا بشه 

اگه منظورت کم کاری تیرویید که بهش می گن هاشیموتو اونو منم دارم ربطی به استرس نداره ارثی وتا اخر عمر ...

به هیج وجه خانواده و فامیل کسی نداشته،، 

یه بیماری خود ایمن مثل ام اس هست! 

نودل تیروئید هم دارم که مشکوم بود و نمونه برداری کردم جوابش نیونده

به هیج وجه خانواده و فامیل کسی نداشته،، یه بیماری خود ایمن مثل ام اس هست! نودل تیروئید هم دارم که مش ...

عزیزم فقط می دونم یکی از بلاگرا اینستا تیرویید سرطانشو داشته الان که ماشالا حالش خوب،تازه باردارم شده وزایمان کرد فکر کنم مال هشت سال پیش بود،کلا تیرویید هرمدلی باشه نگران کننده نیست البته مال شما که معلوم نیست چی باشه الکی استرس نداشته باش