ترانه_بهاره مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 10896 عنوان خانمها و آقایان لطفاً بیاین من شدیداً ب همفکری نیاز دارم اجرتون با خدا 96 بازدید | 7 پست برادرم سی و سه سالشه و نزدیک به بیست سال مواد مخدر صنعتی مصرف کرده و مغزش هم تخریب شده بود الان پنج ماه کمپه بنظرتون بعد کمپ چکار باید بکنم براشلطفاً راهنمایی کنید اجرتون با خدا دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا دیروز | 13:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترانه_بهاره مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 10896 باید ریشه ای درمان بشه من خودم کمپ دارم خوب چطوری بگید دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا
youzarsif_2 عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 14 اون طور که پسرعمه ام تعریف میکرد اونجا خودشون براش یه راهنما تعیین میکنن که بعد از رهایی نتونه لغزش کنه کلاس هاشم که باید مرتب برهالبته مهم اینه خودش باید بخواد
ترانه_بهاره مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 10896 پک درمانی دارم باهزینس @niniyar این کاربر تو همه تاپیک ها خودشو متخصص نشون میده و درخواست پول میکنه از بقیه لطفاً رسیدگی کنید دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا