مثل شما بود مشکلم همه چی خوردم از دارو تا طب سنتی خوب نشدم ولی با مصرف چهار تا قرص پنتومید ۴۰ واقعا معدم خوب شد منی که با شربت قرص و آمپول خوب نمیشدم اسید معدم به حدی زیاد بود که همش ریفلاکس داشتم متاسفانه دندونای عقبی م رو سر همین اسید معده از دست دادم ولی با پنتومید خوب شدم الان هم هر چند رو یه بار اگه احساس کنم اسید زیاد میشه فردا صبحش یدونه ناشتا قرص میخورم تا یه هفته اکی میشم
خب خداروشکر که بهتریمن یه وقت مریضی صعب العلاج نداشته باشم!آخه دوطرف گلوم میسوزهچن ساله باهامه یه با ...
ببین منم علایم رفلاکسم خیلی شدید بود تهوع دایمی سوزش قفسه سینه و گلو جوری که شبا نشسته میخوابیدم در این حد تازه کلی قرص و دارو شربت معده ام میخوردم.من میدونستم مشکلم رفلاکسه و فقط شدتش کم و زیاد میشد البته اینم بگم که خیلی پرهیز دارم.چیزای ترش مطلقا نمیخورم.فست فود،سیر و پیاز خام،خوراکی های صنعتی،قند مصنوعی.بخورمم خیلی کم.انشالله مشکل شما هم با یه نسخه برطرف میشه
منم گلوم میسوخت همش احساس سرماخوردگی داشتم شما اگه صلاح دونستی بخور چون قرص خاصی نیست که بگی وای ضرر داشته باشی چی از همون قرص اول خوب میشی صبح ناشتا یه دونه بخور و تا نیم ساعت چیزی نخور پنتومید ۴۰