2777
2789
عنوان

ینی منم خوب میشم تموم خوشمزه های زندگیمو گذاشتم کنار به خاطر

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی،هم دوز داروی ضد اسیدمو کم کردم هم بیشتر علایمم از بین رفته

خب خداروشکر که بهتری

من یه وقت مریضی صعب العلاج نداشته باشم!

آخه دوطرف گلوم میسوزه

چن ساله باهامه یه بار کم‌میشه یه بارزیاد

مثل شما بود مشکلم همه چی خوردم از دارو تا طب سنتی خوب نشدم ولی با مصرف چهار تا قرص پنتومید ۴۰  واقعا معدم خوب شد منی که  با شربت  قرص و آمپول خوب نمیشدم   اسید معدم به حدی زیاد بود که همش ریفلاکس داشتم متاسفانه دندونای عقبی م رو سر همین اسید معده از دست دادم ولی با پنتومید خوب شدم الان هم هر چند رو یه بار اگه احساس کنم  اسید زیاد میشه فردا صبحش یدونه ناشتا قرص میخورم تا یه هفته اکی میشم

خب خداروشکر که بهتریمن یه وقت مریضی صعب العلاج نداشته باشم!آخه دوطرف گلوم میسوزهچن ساله باهامه یه با ...

ببین منم علایم رفلاکسم خیلی شدید بود تهوع دایمی سوزش قفسه سینه و گلو جوری که شبا نشسته میخوابیدم در این حد تازه کلی قرص و دارو شربت معده ام میخوردم.من میدونستم مشکلم رفلاکسه و فقط شدتش کم و زیاد میشد البته اینم بگم که خیلی پرهیز دارم.چیزای ترش مطلقا نمیخورم.فست فود،سیر و پیاز خام،خوراکی های صنعتی،قند مصنوعی.بخورمم خیلی کم.انشالله مشکل شما هم با یه نسخه برطرف میشه 

ببین منم علایم رفلاکسم خیلی شدید بود تهوع دایمی سوزش قفسه سینه و گلو جوری که شبا نشسته میخوابیدم در ...

ممنون ازت 

چقد باحرفات امیدوار شدم

همیشع سلامت باشی 💚💫

خداروشکر که بهتر شدیپنتومید؟من گلو دردم دارم

منم گلوم میسوخت همش احساس سرماخوردگی داشتم شما اگه صلاح دونستی بخور چون قرص خاصی نیست که بگی وای ضرر داشته باشی چی   از همون قرص اول خوب میشی  صبح ناشتا یه دونه بخور و تا نیم ساعت چیزی نخور   پنتومید ۴۰

مبورین ۱۳۵با قطره خوراکی ایبروگلبا کپسول پروبیوتیکممنونامری بود درخدمتم🙁🖐پروفسورجوابتومیده😎

نه گلم این دارو نیست 

تو گوگل زدی ؟ 

ببین مبورین یا کلوفک مختص دارو برای ibs  هست 

برای ibd  داروهای تخصصی تری تجویز میشه 

تشخیص ibd  خیلی سخته 

شما که این قدر تشخیصت خوبه چرا بیماری خودت و درمان نمی کنی ؟؟ 

نه گلم این دارو نیست تو گوگل زدی ؟ ببین مبورین یا کلوفک مختص دارو برای ibs هست برای ibd داروهای تخ ...

تشخیص نمیدم 

خودمم دارمش 

و چن ساله فقط اینارومیخورم🤕

آی بی دی سخت تره

نه گلم این دارو نیست تو گوگل زدی ؟ ببین مبورین یا کلوفک مختص دارو برای ibs هست برای ibd داروهای تخ ...

دکترا سردر نمیارن

من خودمم موندم

چرا معده م انقد ضعیفه

من پیشنهاد ندادم ک مصرف کنی

فک‌کنم سوئتفاهم پیش اومد