2777
2789
عنوان

بنظرتون یک میلیون و پونصد واسه آرایشگاه خیلی زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 74 پست
من میتونم خودمو درست کنمولی میگم صورت مامانم کار من نیستبعدشم لباسامون خیلی مجلسیهنمیشه از سر باز کر ...

خب پس حیفه برو 

اگر تونستید اتلیه هم برید حیفه این روزا بر نمیگرده

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانم گل

درمورد چین و چروک که گفتی، یاد یه بنده خدایی افتادم از اقواممون که توی عروسی دیدمش.ایشون تمام چین و چروکهاش بدتر بزرگنمایی شده بود با آرایش صورت بااینکه جای ارزون قیمت هم میدونم نمیره

ولی مادر من که اصلا اهل آرایش نیست و حتی کرم یا رژ نمیزنه، خیلی بهتر بود صورتش.  اونجا ازچند نفر شنیدم که کاش فلانی هم آرایشگاه نمیرفت و هیچی به صورتش نمیزد چروکاش بدتر دیده نشه

و مادرم راضی بود گفت حالا شماها هی به من بگید بیا صورتتو درست کنیم😂

ببین مامان منم صورتش چروک داره ارایشگاه ک‌میره خوب درستش نمیکنن جای خوبم رفتیم ولی فقط خودش میکاپ میکنه لایت خیلی بهتر میشه 

بنظرم موهاشو بده ی شنیون خیلی ساده ساده درست کنن صورتشم خودت میکاپ کن ولی لایت مثلا کرم پودر سبک و سنگین نشه ک بره لای چروکا

یا ب میکاپ کاره بگو ک لایت کنه ارایششو و ارایش لایت طبیعتا باید هزینشم بیاد پایین

ناراحت بشم ، ناراحت میکنم 🦩
خب پس حیفه برو اگر تونستید اتلیه هم برید حیفه این روزا بر نمیگرده

وای دقیقا تو فکرم بود

اگه شوهرم به حرفم گوش بده حتما میرم

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

ما مشهدیم عزیزمبا ۵۰۰ ۶۰۰درست میکننولی ببخشید تر میزنن تو صورتت همون بهتر که نریم

اینجام هست مثلایکی ازاشناهامون۷۰۰ داده بود ارایش کرده بود من فک کردم خودش ارایش کرده

اما کار این خانومو قبول دارم

ببین مامان منم صورتش چروک داره ارایشگاه ک‌میره خوب درستش نمیکنن جای خوبم رفتیم ولی فقط خودش میکاپ می ...

ببین ازش پرسیدم قیمت پایه گفت ۱۵۰۰ ولی خب از قول شما هرچی سبک تر باشه ارزون تر میشه

دلم میخواد مامانم بدرخشه اون وسط

چون واقعا تو عروسیا بخاطر ماها نمیتونست به خودش برسه

سلام خانم گلدرمورد چین و چروک که گفتی، یاد یه بنده خدایی افتادم از اقواممون که توی عروسی دیدمش.ایشون ...

یعنی میگین کلا آرایشگاه نریم؟

بخدا دوست دارم مامانم از من خوشگل تر بشه

ببین ازش پرسیدم قیمت پایه گفت ۱۵۰۰ ولی خب از قول شما هرچی سبک تر باشه ارزون تر میشهدلم میخواد مامانم ...

موهاشو ی مش خوشگل رنگ دربیارید و شنیون بزنید محشر میشه

ولی نظرم رو ارایش اینکه سبک باشه و بسیار لایت

خوش بگذره بهتون♥️

ناراحت بشم ، ناراحت میکنم 🦩