2777
2789
عنوان

این لباس مناسب عروسی هست آیا📷

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 68 پست

خوشگله واقعااا 

اما برای عروسی خوب نیست چون مدل لباس عروسه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

فدای سرت خانم دکتر زیبا چون دکتر ی هر چی بپوشی همه به به و چه چه میکنن

مرسی عزیزم😂

حالا دخترخالم حساس نیست نشونش میدم اوکی بود میپوشم تو یکی از مراسماش و تولد اینا ولی عروسی نمیپوشم

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند خریدی بنظر من خیلی چاق نیستی خوبی مگه چند کیلویی؟؟

۳و۳۰۰ گرفتم 

۷۵ کیلوم حالا لاغرم میشم باز

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
خوشگله واقعااا اما برای عروسی خوب نیست چون مدل لباس عروسه

بمونه ۵ ۶ سال بعد بله برون خودم بپوشم😂

اصلااا مناسب عروسی نیست اگه خریدیش برو رنگشو عوض کن

تولد و مراسما میپوشم دیگه نمیتونم عوض کنم

بپوش خیلیییی نازه رنگشم نباتیه سفید نیست من فقط تو نینی سایت از این عقده بازیای عروسا میبینم میگن سف ...

میگن قدیمی شده گیپور🥲