2777
2789

3 ساله پام مونده از کلاس دهمم تا دوازدهم موند خواستگاری اومده بود بابام گفت درس داره نمیدمش اونم موند من امسال پشت کنکور موندم اونم گفت باش باز میمونم ولی امسال قبول شو دیگه بابات بهونه درس نیاره یعنی 4 سال 

شغلش آزاده بابام میگه ب کسی بدمش شغلش دولتی باشه گفت تا طرف رو خودم صددرصد نپسندمش نمیذارم اسمشم بیاری (نمیدونه من  خبر دارم پنهون میکنه)

بیوفته روی لج هیچجوره راضی نمیشه

دیشب از ی چیزی دیگه عصبی بود یهو گفت من تا وقتی زنده ام نمیذارم کاری کنی ک من دلم راضی نباشه 

قلبم داره میترکه احتمالش کمه راضی شه ما هم کاری از دستمون برنمیاد چون هرچی بیشتر اصرار کنیم بیشتر لج میکنه میگه حتما حرف زدید باهم میشناسمش دیگه

میخوام به پارنترم بگم پام نمون برو پی زندگیت امسالم پام بمونی میشه 29 سالت دیگه سنت میره بالا شاید امسالم موندی باز بابام رضایت نداد اونوقت چی

هرچی هم بیاد خواستگاری هرچیم اصرار کنه بابام بدتر لج میکنه مگه معجزه شه

قلبم داره میترکه طاقت دوریشو ندارم اونم خیلی دوسم داره ولی دلم براش میسوزه

بابامم فعلا ندیدتش ی دفعه باباش اومد خواستگاری کرد بابامم اصلا نپرسید چکارس و.. فقط گفت ن درس داره شوهرش نمیدم فعلا

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

خخخخ اسکلا

یعنی چی حرف دهنتو بفهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هستی دیگه دخترجون بچه کلاس نهمی چ ب عشق و عاشقی اخه بچسب ب درس و کارت

لطفا برو بیرون از تاپیک حوصله تو یکی رو ندارما تو ب80 سالت شد برو تو عشق عاشقی 

ب سلامت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هستی دیگه دخترجون بچه کلاس نهمی چ ب عشق و عاشقی اخه بچسب ب درس و کارت

تاپیکم خوب بخونی کلاس نهم نیستم پشت کنکورم 18 سالمه 

بعدم نیازی نبینم برا تو توضیح بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40