2777
2789

ترم قبل معدلم الف شدم تو دانشگاه علوم پزشکی  دولتی بابام برام جایزه الاغ با طرح بنز خرید الاغم خاکستری هست چون ترافیک بود و کلاسم دیر شده بود با الاغ خودمو دانشگاه رسوندم تازه روپوش سفیدمم رو باس*ن الاغ پهن کردم تا همه ببینن دانشجوی کادر بهداشت درمانم و بگه واو چه خفن الاغم رو داخل حیات دانشگاه پارک کردم الان سرکلاس مراغبت ادغام یافته مادران و حفظ حیات جنین نشستم صدای الاغم میاد داره عر عر میکنه فکر کنم گرسنشه استاد عصبانی شد گفت این الاغ کیه اگه بیشتر صدا بده سرشو قطع میکنم باهاش کباب درست میکنم😭 منم عصبانی شدم زدم پس کله استاد 😭 بچه ها خندشونو گرفت آبروم رفت 😭

اومدم از چمن های دانشگاه کندم دادم الاغم نوش جون کنه بردمش توی روشویی دستشویی آب بخوره همونجا دستشویی کنه الاغم تربیت شده هست بعد از کلاسامم میخوام برم واسه تولد نارنجی بادکنک و شمع بخرم 

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارو کشتییییی فهمیدیم پزشکی قبول شدیییییی 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

چرا،از،روبیکاری تاپیک میزنین برام سواله

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔