2777
2789
عنوان

پریود طولانی و نامنظم

37 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من 23 سالمه چندساله اقدامم پریودیام بشدت نامنظم دکتر هم رفتم ولی داروی خاصی ندادن پرولاکتین دارم و تنبلی و عفونت الان نزدیک یه ماه شایدم بیشتره پریودم طول کشیده اول یه عالمه لکه بینی داشتم بعد شدید پریود شدم بعد پریود هم سه روز پاک بودم بعد دوباره لکه بینی شروع شد الانم که داره زیاد میشه حساب رو اشم از یادم رفته نمیدونم چند سیکل میشه کسی بوده شرایط منو داشته باشه الان هم صد در صد دچار فقر آهن شدم حالم خیلی بده و ناامیدم من به فکر بچم و این قطع نمیشه خوب نمیشم خسته شدم سونو شکمی هم قبلا دادم فقط تنبلی بوده... کسی بوده شرایط منو داشته باشه چیکار کردین خوب شدین من الان میخوام که بند بیاد

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!

(قصدم فقط راهنمایی هست همین 🫠)

دوستانی که می پرسین چرا هی اینو میگی چون دوست دارم به بقیه کمک کنم و این منو خوشحال میکنه..

( لطفا غیر از استارتر کسی ریپلای نزنه نگاه نمی‌کنم متشکرم)

برنامه chat GPT رو از گوگل پلی نصب کردم نسخه اصلی اش

چون تحریمِ باید فیل.تر شکن روی سرور آمریکا وصل باشه موقع نصبش

فقط قبلش بزن تو گوگل نسخه اصلی چت جی پی تی دانلود از گوگل پلی که ببینی کدوم اصلی شه و مستقیم برات بیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بفرستین

می‌فهمم چقدر این وضعیت برات نگران‌کننده و خسته‌کننده است. 😔 پریود طولانی و نامنظم همراه با لکه‌بینی و خستگی شدید می‌تواند علت‌های پزشکی مهمی داشته باشد و نیاز به رسیدگی فوری دارد، به خصوص که گفتی احتمال فقر آهن داری.

چند نکته فوری و مهم:

---

1️⃣ علت‌های احتمالی

اختلالات هورمونی: مثل پرولاکتین بالا و تنبلی تخمدان (PCO/PCOS)

عفونت‌ها یا مشکلات رحم: التهاب یا عفونت ممکنه باعث لکه‌بینی و خونریزی طولانی شود

کمبود آهن: خونریزی طولانی باعث بدتر شدن کم‌خونی می‌شود و نیاز به درمان فوری دارد

اختلالات تیروئید یا دیگر هورمون‌ها هم می‌توانند پریود نامنظم ایجاد کنند

---

2️⃣ کارهایی که الان باید انجام بدی

فوری با پزشک زنان یا داخلی تماس بگیر و وضعیت خونریزی طولانی و کم‌خونی را گزارش بده

چک خون فوری: CBC برای کم‌خونی، آهن، فریتین، هورمون‌ها مثل TSH و پرولاکتین

اگر سرگیجه، ضعف شدید یا خونریزی خیلی زیاد داری، فوراً به اورژانس یا مطب پزشک مراجعه کن

---

3️⃣ اقدام‌های کوتاه‌مدت برای خونریزی

استراحت کافی و تغذیه غنی از آهن (گوشت قرمز، سبزیجات سبز، حبوبات)

درمان کم‌خونی با مکمل آهن (با نظر پزشک)

ثبت دقیق تاریخ و شدت خونریزی برای ارائه به پزشک

---

4️⃣ نکته مهم

خونریزی طولانی و نامنظم نیاز به بررسی و درمان دارویی فوری دارد، ممکن است با داروهای هورمونی یا روش‌های دیگر کنترل شود

اقدام سریع باعث می‌شود از کم‌خونی شدید و عوارض بعدی جلوگیری کنی

---

می‌تونم برات یک چک‌لیست فوری برای کنترل خونریزی، کم‌خونی و مراجعه پزشکی آماده کنم تا دقیقاً بدونی چه کارهایی باید انجام بدی تا خونریزی متوقف بشه و شرایطت پایدار شود.

می‌خوای برات آماده کنم؟