2777
2789
عنوان

عروسای بدجنس نی نی سایتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 105 پست
تاپیکه رو ندیدمولی میبینید با روحیاتتون نمیخونه بیاید بیرونمجازی انقدر ارزش نداره که تو دنیای واقعی ...

اره بخدا دیگ اصلا نباید بیام

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمین 

یعنی یه روز میشه خدا جواب این عروس جادو گرمون رو بده 

دل پدرم بدجور شکونده  زحمات یه عمر پدرو مادرم رو بالا کشیده 

خدایا فقط ازت می‌خوام یه درس درست و حسابی به این تخم شیطون بدی 

خدایی خیلی بد ذات دیدم تو این سایت

خیییییلی

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

من که داداشم برام هرچی عشقش بکشه میخره میاره بخدامنم نمیگم مبگه برکت میاره برام وقتی چیزی برات میخرم بارها گفتم نکن این کار گوش نمیکنه میگه نتیجه اش تو زندگیم دیدم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یه لیست دارم که شامل دلایلی میشه که به خاطرشون از ازدواج بدم میاد و هیچوقت قصد ازدواج ندارم 

یکیش همینه که حوصله این داستانا و خاله زنک بازی ها رو ندارم 

خواهر شوهر 

جاری 

مادر شوهر 

حوصله میخواد والا من حوصله خود رو ندارم 

این کاربری دومم هست 

تو اون تاپیک خواهرشوهر فضول نبود عروس عن بود

کدوم تاپیک

ترکیده؟ 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

الهی آمین یعنی یه روز میشه خدا جواب این عروس جادو گرمون رو بده دل پدرم بدجور شکونده زحمات یه عمر پد ...

انشالله عزیزم

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

هان؟ 😐

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

چن صفحشو خوندم از اینهمه شر و ور مخم سوت کشید

منم چار صفحشو بیشتر نتونستم بخونم 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من که داداشم برام هرچی عشقش بکشه میخره میاره بخدامنم نمیگم مبگه برکت میاره برام وقتی چیزی برات میخرم ...

حالا همینجا همینو تاپیک بزن ببین این عروسای عفریطه چطور خودشونو جر میدن