2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ترسم از همینه شرایطمون هم جوریه که مجبورم زیاد تنهاش بذارم خونه

نمیشه یه مدت بیشتر خونه بمونی

هیچی ارزشش بیشتر از سلامتی همسرت نیس

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
نمیشه یه مدت بیشتر خونه بمونی هیچی ارزشش بیشتر از سلامتی همسرت نیس

جدیدا هم مجبورم بخاطر بارداریم هم بیشتر میمونم خونه ولی وقتی میره سرکوچه سیگارشو میکشه و میاد دیگه چیکار کنم

چرا باید فک کنه من گوشام درازه و نمیفهمم دور و برم چی میگذره 

چرا اصرار داری ثابت کنی خیلی مچگیری عزیزم!؟

این تفکر درستی نیست که آدم بخواد نشون بده من فهمیدم من حواسم هست باعث دوری و پنهونکاری و دروغ میشه

مرجانی سابق هستممم
دقیقا با شم موافقم استارتر منم اعتقاد دارم شوهر باید انقدر روراست و صادق باشه که بیاد بدترین و بزرگ ...

حرف منم همینه وقتی من.رو راستم. میخوام اونم روراست باشه خیلی چیزا رو پنهان میکنه مثلا اگهی عوض کردن خونه و ماشین چیز کمی که ادم از زنش پنهان کنه؟من.از رو عکسای تو شیپور و دیوار دیدم و از تو گوشیش چک.کردم و مطمئن شدم

جدیدا هم مجبورم بخاطر بارداریم هم بیشتر میمونم خونه ولی وقتی میره سرکوچه سیگارشو میکشه و میاد دیگه چ ...

امیدوارم ترکش کنه یا حداقل درهمین حد سیگار باقی بمونه

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
پس راه حل درست چیه که هم پنهان کاری نکنه هم روابط خوب بمونه

یه زیرسیگاری بزار دم دستش بگو صداقتتت از سلامتیتم برام مهمتره من مشکلی ندارم توی خونه خودت باید راحت باشی اگر دوس داری میتونه همینجا پیش منم سیگار بکشی

مرجانی سابق هستممم
استارتر جان انصافا شماهم یه بار بکش تا متوجه شی چرا همسرتون بخاطر سیگار پنهانکاری میکنه     ...

مگه چه چیزی داره؟؟؟سیگار که نه یه بار قلیون کشیدم که میگن خیلی بیشتر از سیگار لذت داره تا دو روز هم.نفسم هم طعم دهنم تلخ بود