2777
2789

به هر حال الان داری با تمام اون تروماها روبرو میشی، قطعا چیز جالبی نیست

وای وای من که تراپی رو شروع کردم اول پیش یه خانم روانشناسی رفتم که عوضی به من نگفته بود فقط همون یک جلسه رو وقت داره، خلاصه یک ساعت هر چی میشد رو تعریف کردم حالمم خیلی بد شد که آخرش پرسیدم وقت بعدی؟ فهمیدم اون روز آخرین روزش توی اون دفتر مشاوره است و یه وقتش خالی بوده نخواسته حروم شه آشغال

تا یکی دیگه رو پیدا کنم که طول هم کشید حالم خیلی بد بود

عملا مثل این بود که بری جراحی کنی قشنگ قفسه سینه رو شکاف بدن بعد بگن خب ما دیگه وقت نداریم برو برای بقیه ش یکی دیگه رو پیدا کن 

حالا وقاحت اینجاست که یک ماه بعد زنگ زد نگو رفتنش کمی به تعویق افتاده گفت یک وقت دیگه دارم میایی؟ گفتم مگه من مسخره شمام یا پولم اصافه اومده که وقتای خالی شمارو پر کنم و محترمانه ریدم بهش!

خوشبختانه الان یک جای دیگه پیدا کردم میرم منتهی بعد از ۴ جلسه هنوز اتفاقی نیفتاده و فقط من زر زدم

من اصلا خوشم نمیاد یکی دیگه کل اخلاق رفتارم رو بفهمه . تا جایی که نیازه با ادم امنم صحبت میکنم و اونم راهنماییم میکنه ....تراپی ادم رو میترسونه ، فک کن یکی بیشتر از خودت بخواد بشناسدت ...این با درک کردن فرق داره به نظرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هر حال الان داری با تمام اون تروماها روبرو میشی، قطعا چیز جالبی نیستوای وای من که تراپی رو شروع ک ...

من تراپیستم امریکا درس خونده

خیلی پیر مرد با تجربه و خوبیه

و از همون جلسه سوم ازم تست شخصیت و افسردگی گرفت رفت سراغ درمان

و تشخیصش درست بود

واقعا تراپیست خوب خیلی کمه

که دلسوز ادم باشن

ولی قسمت دردناکش اینه کل چیزایی که یه عمر سعی کردی پنهانش کنی و بذاری تو زیر زمین ذهنت 

باید بری سراغش 

من اصلا خوشم نمیاد یکی دیگه کل اخلاق رفتارم رو بفهمه . تا جایی که نیازه با ادم امنم صحبت میکنم و اون ...

راهنمایی که خوبه از اطرافیانت

من پرفکت شنیست ام و باید کمک میگرفتم

من تراپیستم امریکا درس خوندهخیلی پیر مرد با تجربه و خوبیهو از همون جلسه سوم ازم تست شخصیت و افسردگی ...

میفهمم

من سری قبل اونقدر حالم بد شد که مجبور شدم همونجا بمونم تا آروم بشم که اجازه بدن برگردم خونه