2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مجوز داروخانه بهت بدن و سرمایه هم داشته باشی که یه جای خوب داروخونه بزنی و پرش کنی هم لوازم ارای ...

داروخونه هم دیگه اصللااا نمیصرفه با این طرح عدم فاصله گذاری

تو هررررر خیابونی میری غیزممکنه دوتا داروخانه نباشه

کسی که داروخونه داره با پزشکی که تخصص یا فوق داره چطور؟

دنبال چی هستی دقیقا؟

میگم که نمیشههههه مقایسه کرد

من یکی رو میشناسم ۳ تا داروخونه زده

یکی مدرکش رو اجاره میده(هرچند غیرقانونیه ولی ماهانه ۵۰۰ میگیره)

یه پزشک فوق تخصص میتونه از اینا بیشتر درامد داشته باشه

ممکنه مطبش رو جای خوبی نزنه‌و معروف نشه و درامد خوبی نداشته باشه

پزشکی میتونه به درامد خوبی برسه ولی بعد از تخصص

دارو میتونه تو عمومی هم به درامد خوب برسه ولی هم سرمایه میخواد هم ذهن اقتصادی برتررر

داروخونه هم دیگه اصللااا نمیصرفه با این طرح عدم فاصله گذاریتو هررررر خیابونی میری غیزممکنه دوتا دارو ...

همینو بگو.حتی شهرای کوچیک هم الان تو هر خیابونی چند تا داروخانه هست.البته پزشکی هم همین شده.حالا پزشکی خوبیش اینه اگر تبحر داشته باشی یا بیفتی تو کار زیبایی خیلی عالیه.

همینو بگو.حتی شهرای کوچیک هم الان تو هر خیابونی چند تا داروخانه هست.البته پزشکی هم همین شده.حالا پزش ...

کلا با این وضعیت اقتصادی الان تو هر رشته ای باید خاص باشی که شرایط خوبی رو واسه خودت بسازی