2777
2789
خواهرم چند روز پیش پسرش برده بود دکتر از موقع دنیا اومده زیر نظر این دکتره برده بودش چکاب چون دنیا ا ...

دکتره وجدان داشته عزیزم

بعضی ها مینویسن توی همین سایت دیدم  مرتب تزریق میکنن برای بچه هاشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم قدم ۱۷۱ هستما همیشه ۱۰ شب خواب بودیمخودم از پس بچم برنمیامدم شبها دیر میخابیدالانم ۱۲سالشه ق ...

ماشاالله خوبه ۱۶۰ 

منم دخترم به هر راه و روشی رفتم که شب ها زود بخوابه بی فایده بود از همون بچگی همین بود ده میره رختخواب ولی یازده ونیم دوازده خوابه تابستون که دیرتر 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من دوبار دخترم آمپول زده،اگه مضره دکتر چرا نمیگه؟!

بزن اگه مضرر بود که نمیساختن یا حداقل جلو ساخت و مصرفش رو میگرفتن و از بازار جمعش میکردن

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

من براساس تجربه خودم فهمیدم قد وراثتی و ربطی به پریودی زود و دیر نداره،  من دختر وسطی بودم و اول دبیرستان پریود شدم ولی خواهرم جفتشون هم دوم راهنمایی شدن،با این حال با اینکه دیرتر پریود شدم ولی قدم از جفتشون کوچیک تره

دکتر غدد بردی؟

یکسال زیر نظر بود اما هیچ فرقی نکرد.یک دکتر انلاین هم ویزیت کردیک سری مکمل داد که بد نبود.کلا رشد قدیش خیلی کنده .الان دوباره دنبال یک‌متخصص هستم .گفتن دکتر بیژن ایرج ،اصفهان خیلی خوبه .هنوز که نتونستم نوبت بگیرم