2777
2789
اره خیلی ناراحت کننده هست کوتاهی قدولی نگران نباش من دکتر فوق تخصص میشناسم که واقعا خیلی علمش اینا ز ...

ممنونم ازت واقعا من عنوان کردم که هر کی میزنه وارد تایپیک بشه ولی بعضی ها سریع میان نظر میدن دختر من مشکل خوابیدن با دهان باز داره حتی لوزه سوم شم عمل کردیم خوابش کیفیت کافی نداره و باعث شده هورمون رشد به اندازه کافی ترشح نشه و طی یک چکاپ چند ساله تصمیم شد که آمپول شروع کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا منم دخترم ده سالشه .چاق شده سینه ش انگار یکم حجم گرفته نمیدونم برا چاقیشه یا چی آخه سفت نش ...

نه اون بخاطر چاقی هست نگران نباش من تازه امسال از بعد عید رشد سینه داشت منم نگرانم معلم شون میگفت براشون پد و لباس زیر بزارین داخل کیف شون حالا دخترم اون روز میگفت مدیر مون گفته خودمون اینجا همه چی داریم هم پد هم لباس زیر که اگه پیش اومد بچه ها اذیت نشن ولی لباس شون روشن هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ببخشید رشد موی زائد هم داشتی؟دختر من سینش کلاس دوم سفت شد الان کلاس چهارمه یکم برجسته شده تازگی ها م ...

ن من موی زائد نداشتم چن ماه قبل از پریودیم دقت کردم دیدم مو دارم باید بزنم 

در این حد با بدن خودم غریبه بودم نمیدونستم کی مو درآورده 

عزیزم مرسی من گفتم حتما داره رشد میکنه انقد مشکل و گرفتاری داریم نمیتونستم بشوهرم بگم برا اینم باید ...

تغیر و تحوله تو بدن 

ولی طول میکشه تا بخواد سینه بزرگ شه من میگم دو سال طول میکشه 

بعدش دوستان میگن علائم پریود موی زائده 

منم یادمه چن ماه قبل از پریودی موی زائد داشتم 

عه خوب شد گفتی نمیدونستم ترس نداری از بلوغ دخترت؟؟؟ من استرس میگیرم

چرا اول ها خیلی داشتم که زود براش پیش نیاد ولی خب فعلا پری نشده حس میکنم سال دیگه بشه خودمم هم ۱۳ سالم بود میگم مثل خودم همون موقع میشه 

نه اون بخاطر چاقی هست نگران نباش من تازه امسال از بعد عید رشد سینه داشت منم نگرانم معلم شون میگفت بر ...

لباس زیر بذار داشته باشه همیشه .ولی پد پیدا میشه 

میگن سن بلوغ اومده پایین 

دختر تو خداروشکر روند طبیعی شو داره طی میکنه 

موی زائد نداره؟؟

درسته دختر من مو زائد هم داره

عزیزم اگه برا قدش میگی من شنیدم سنجد و پودر کنی داخل شیر بخورن خیلی تو رشد قد تاثیر داره منم میخوام امتحان کنم 

لباس زیر بذار داشته باشه همیشه .ولی پد پیدا میشه میگن سن بلوغ اومده پایین دختر تو خداروشکر روند طبیع ...

حالت کرکی داره نه اون طور که مشخص باشه