بهاربارانه مدیر استارتر عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 3121 عنوان زرداب میاوردم معدم میسوخت فهمیدم دلیلش چیه 118 بازدید | 6 پست دامن و لباس تنگ پوشیدم .همون باعث سوزش معدم شده بود .زرداب میاوردم بالا .چون قبلا دامن گشاد میپوشیدم .خواهشا لباس تنگ تنتون نکنید .من اب هم زیاد میخورم . به ادم فوزول و فوضول و مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها . 1404/07/28 | 04:11 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهاربارانه مدیر استارتر عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 3121 پوستتون خوبه؟؟؟ من اب بدنم زود خشک میشه .گلوم خشک میشه .بدون عمل و دکتر و اینا هستم بدنیست .ولی باید رسیدگی کنم . به ادم فوزول و فوضول و مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .
بهاربارانه مدیر استارتر عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 3121 عزیزم چقدر در روز آب میخورین؟ اب و چایی خیلی .مدام تشنه ام .گلوم خشک میشه . به ادم فوزول و فوضول و مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .
shalizarrr عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 1563 اب و چایی خیلی .مدام تشنه ام .گلوم خشک میشه . حتما طبعتون گرمه.مثلا صفراآخه میگن آب زیاد خوردن هم برای بدن و معده خوب نیست
بهاربارانه مدیر استارتر عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 3121 حتما طبعتون گرمه.مثلا صفراآخه میگن آب زیاد خوردن هم برای بدن و معده خوب نیست گلوم خشک میشه .زیاد سرخ کردنی و چربی هم نمیخوریم به ادم فوزول و فوضول و مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .