2777
2789
عنوان

دخترا چرا پسر خوب خیلی کم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 31 پست
پسر خوبم آنقدر اذیت میکنند که اونم بی خیال میشه

اره خب دختر خوب هم سخته پیدا کردنش 

من خواستگاری داشتم که رد کردم چون تحصیلات نداشت ولی اونا چند سال هست یه دختر خوب نتونستن پیدا کنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون وقتی برای تربیتشون گذاشته نمیشه و معتقدن زن بگیره آدم میشه 

هیچوقت از خانواده خودم تو این سایت خوب نگفتم ولی خدایی داداشای من مرد زندگی بار اومده بودن ولی منو آبجیم تنبل باراومدیم حتی آشپزی بلد نبودیم 

اره خب دختر خوب هم سخته پیدا کردنش من خواستگاری داشتم که رد کردم چون تحصیلات نداشت ولی اونا چند سال ...

به خاطر تحصیلات؟ این موضوع قابله حله مثلا یک پسر بسیار خوب و خانواده دوست کار خوب تحصیلات خوب تعهد بالا خواستگاری که رفتند سر مهریه به هم خورد 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
چون وقتی برای تربیتشون گذاشته نمیشه و معتقدن زن بگیره آدم میشه هیچوقت از خانواده خودم تو این سایت خو ...

دقیقا من خواستگاری داشتم که پسره خیلی شرور و دعوایی هست بعد اومدن خواستگاری من که چون مادر و خاله هام بساز هستن منم می‌سازم با پسر دیوونشون محکم گفتم نه خدا لعنت کنه آدمای بی انصاف رو

به خاطر تحصیلات؟ این موضوع قابله حله مثلا یک پسر بسیار خوب و خانواده دوست کار خوب تحصیلات خوب تعهد ب ...

من دو تا لیسانس دارم ولی ایشون سیکل بودن بسیار بیسواد بودن من چه حرفی داشتم با ایشون بزنم ! 

به خاطر تحصیلات؟ این موضوع قابله حله مثلا یک پسر بسیار خوب و خانواده دوست کار خوب تحصیلات خوب تعهد ب ...

خواستگاری داشتم خواهرش اومده بود برای برادرش که مطلقه بود ولی من حتی یه دوست پسر هم نداشتم تازه پسره واسه من شرط و شروط هم میزاشت 

من دو تا لیسانس دارم ولی ایشون سیکل بودن بسیار بیسواد بودن من چه حرفی داشتم با ایشون بزنم !

کمکش میکردی لیسانس بگیره آخه من خودم نگاهم اینه منم تحصیلاتی دارم بر فرض مثال بخوام با کسیکه دیپلم هست ازدواج کنم به قطعیت کمکش میکنم تا بگیره خیلی هم تشویق میکنم زندگی مشترک هست دیه 

خواستگاری داشتم خواهرش اومده بود برای برادرش که مطلقه بود ولی من حتی یه دوست پسر هم نداشتم تازه پسره ...

خب اینجا اگر مخاطبتت نگاهی به گذشته خودش نداشته باشد و یک طرفه به قاضی بره این اصلا به درد نمیخوره

کمکش میکردی لیسانس بگیره آخه من خودم نگاهم اینه منم تحصیلاتی دارم بر فرض مثال بخوام با کسیکه دیپلم ه ...

آخه از اونایی نبود که بره سراغ درس کلا آدم بی‌خیالی بود 

خدا شاهده اولویتم شخصیت و کاری بودنش هست اصلا پول مهم نیست برام خانوادش مهم نیست قیافه هم مهم نیست برام زیبایی ذاتش مهمه معصوم بودنش ولی نمیشه که نمیشه 

آخه از اونایی نبود که بره سراغ درس کلا آدم بی‌خیالی بود خدا شاهده اولویتم شخصیت و کاری بودنش هست اصل ...

این طبیعیه که اولویت های داشته باشی خب نه این موارد نمیشه چون اصولاً باید خود طرفم بخواد یا انگیزش همسرش باشه که بتونه بخونه 

این طبیعیه که اولویت های داشته باشی خب نه این موارد نمیشه چون اصولاً باید خود طرفم بخواد یا انگیزش ه ...

دردوددل کردم باهاتون شما هم عین برادرم 

ولی خوشبحالتون پسر هستید ، دختر بودن خیلی سخته 🤦🏻‍♀️

این طبیعیه که اولویت های داشته باشی خب نه این موارد نمیشه چون اصولاً باید خود طرفم بخواد یا انگیزش ه ...

اونجا مشکل اونا این بوده  1500تا سکه اینا هم گفتن ۱۱۰تا بعد اونا گفتن کی داده کی گرفته پسره و پدرش گفتند این حرفا نیست مهریه حق زنه و فردای ازدواج باید پرداخت کنم که اصلا در توانم نیست این برای چند سال پیش هست این اوج تعهد این آدم رو نشون میده و اینکه درست تربیت شده بر مبنای توانایی خودش صحبت می‌کنه به هم خورد دختر و پسرم خیلی از هم خوششون می آمد اما خانواده اونها درست فکر نکردند

دردوددل کردم باهاتون شما هم عین برادرم ولی خوشبحالتون پسر هستید ، دختر بودن خیلی سخته 🤦🏻‍♀️

فدای آبجی گلم آره می‌دونم دختر بودن سخته با پوست و گوشت و استخوانم درک میکنم 

از قلبم بهترین ها رو آبجی های گلم می‌خوام آدم های که فقط لبخند رو بهشون هدیه بدن آبجی گل من نظراتم کلی هست مراقب خودت باش آبجی گلم🌹🌹