تو کل خواستگارام یه پسر سالم نبود بهش بله بگم آخه من از خانواده ای هستم که پدر و برادرم حتی سیگار هم نمیکشن صبح تا شب سرکار هستن من قانع ام به یک زندگی ساده به یک پسر سالم و کاری واقعا چرا سرنوشت من اینه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون وقتی برای تربیتشون گذاشته نمیشه و معتقدن زن بگیره آدم میشه هیچوقت از خانواده خودم تو این سایت خو ...
دقیقا من خواستگاری داشتم که پسره خیلی شرور و دعوایی هست بعد اومدن خواستگاری من که چون مادر و خاله هام بساز هستن منم میسازم با پسر دیوونشون محکم گفتم نه خدا لعنت کنه آدمای بی انصاف رو
من دو تا لیسانس دارم ولی ایشون سیکل بودن بسیار بیسواد بودن من چه حرفی داشتم با ایشون بزنم !
کمکش میکردی لیسانس بگیره آخه من خودم نگاهم اینه منم تحصیلاتی دارم بر فرض مثال بخوام با کسیکه دیپلم هست ازدواج کنم به قطعیت کمکش میکنم تا بگیره خیلی هم تشویق میکنم زندگی مشترک هست دیه
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
کمکش میکردی لیسانس بگیره آخه من خودم نگاهم اینه منم تحصیلاتی دارم بر فرض مثال بخوام با کسیکه دیپلم ه ...
آخه از اونایی نبود که بره سراغ درس کلا آدم بیخیالی بود
خدا شاهده اولویتم شخصیت و کاری بودنش هست اصلا پول مهم نیست برام خانوادش مهم نیست قیافه هم مهم نیست برام زیبایی ذاتش مهمه معصوم بودنش ولی نمیشه که نمیشه
این طبیعیه که اولویت های داشته باشی خب نه این موارد نمیشه چون اصولاً باید خود طرفم بخواد یا انگیزش ه ...
اونجا مشکل اونا این بوده 1500تا سکه اینا هم گفتن ۱۱۰تا بعد اونا گفتن کی داده کی گرفته پسره و پدرش گفتند این حرفا نیست مهریه حق زنه و فردای ازدواج باید پرداخت کنم که اصلا در توانم نیست این برای چند سال پیش هست این اوج تعهد این آدم رو نشون میده و اینکه درست تربیت شده بر مبنای توانایی خودش صحبت میکنه به هم خورد دختر و پسرم خیلی از هم خوششون می آمد اما خانواده اونها درست فکر نکردند
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘