2777
2789
🤣🤣

والا بخدا😂

بعد من وسواس دارممم کاره کسی به غیر خودمو قبول ندارم

ولی وسواسه اونجوری که مریض گونه باشه نه هااا رو تمیزی خونه به شدت حساسمممم دوس دارم خونه برق بزنه کارای خونه بابامم خودم انجام میدممم

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه هرکسی یه جوره اخلاقش

بهش ازاولم گفتم ازدواج کردیم باید تو خونه کارکنی میگه من خونه مامانم کار نمیکنم

میگم من نه مامانتم نه خونه خودمون خونه مامانته که بخوری بخوابی باید کارکنی تو خونه اگه سخته همون خونه ننه جونت بمون

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

بهش ازاولم گفتم ازدواج کردیم باید تو خونه کارکنی میگه من خونه مامانم کار نمیکنممیگم من نه مامانتم نه ...

طرز تفکر شما مورد پسند من نیست

چون اون بیرون از خونه به اندازه کافی برای رفاه من کار میکنه دیگه منم برای قدردانی کارای خونه رو ترجیح میدم خودم انجام بدم 

درسته که از لحاظ قانونی زن هیچ وظیفه ای نداره اما منم عرض کردم برای قدردانی از زحتماش حتی اگه خودشم بخواد کمک کنه من نمیزارم😁

من اصلا خوشم نمیاد کارکنه کمک جداها 

من میگم کار مرد بیرونه 

کارخانم تو خونه

ولی مریض باشم ظرفارو میشوره جارومیرنه 

ولی در حالت عادی اصلا نمی‌ذارم دوست ندارم درحدسفره آوردم جمع کردن اوکی هس

من اصلا خوشم نمیاد کارکنه کمک جداها من میگم کار مرد بیرونه کارخانم تو خونهولی مریض باشم ظرفارو میشور ...

من باحرفاتون کاملا موافقم ولی میخوام دیدگاه خودمو باهاتون به اشتراک بزارم

من با اون قسمتی که گفتید کار خانوم توی خونه هست یکم مخالفم اکثرا خانومای الان شاغلن پس صرفا نباید بگیم کاره خانوم باید تو خونه باشه

البته با احترام جسارت نباشه یوقت🙏🏻☘️

من باحرفاتون کاملا موافقم ولی میخوام دیدگاه خودمو باهاتون به اشتراک بزارممن با اون قسمتی که گفتید کا ...

درست میگین من منظورم خوب نرسوندم درکل منظورم همین بود 

ولی هر موقع مریض باشم یا پریود ۳روز اول از بیرون غذا میگیره چون میدونه رو تمیزی خونه حساسم خودش زیادغذا درست نمیکنه 

هم می‌دونه من آرامشم بهم می‌ریزه خونه نامرتب باشه موقع پریودی که اصلا نمیتونم تکون بخورم 

انصافا مرتب می‌کنه 

درست میگین من منظورم خوب نرسوندم درکل منظورم همین بود ولی هر موقع مریض باشم یا پریود ۳روز اول از بیر ...

دستش درد نکنهههه

من که هنوز قسمت نشده موقع پریودیم تنها باشیم ببینم واکنشش چیه🤣

ولی خب هروقت زنگ میزنه میگه چیزی لازم نداری بگیرم برات بیارم امیدوارم بعد عروسیم اینجوری باشه زنگ بزنه بگه چی میخوای بگیرم منم بگمممم جیگرررررررر گوسفندددددد🤣

دستش درد نکنههههمن که هنوز قسمت نشده موقع پریودیم تنها باشیم ببینم واکنشش چیه🤣ولی خب هروقت زنگ میزن ...

پسری که از الان شعور داره برات بگه چی لازم داری برات بگیرم بیارم مطمئن باش بعد عروسیت هم موقع پریودی یاخدای ناکرده مریضی مراقبت هس

یوقتایی شده نصف شب از شکم درد گریه میکردم 

می‌گفت نمی‌دونم چیکارکنم چی بدم برات بگو بیارم 

میگفتم برو از فلان کابینت زنجبیل و نبات بردار 

یادش میدادم نبات داغ با زنجبیل درست میکرد برام 

الان یادگرفته تا درد دارم مثل مامانا فوری درست می‌کنه

و این کارش برام واقعا با ارزشه 

همین که انتظار نداره غذا درست کنم یالباساش سروقت شسته بشه یا اتو نداشته باشه موقع پریودیم و مریضی خیلیه برام

درضمن یادت باشه خودت هرجور یادش بدی اونطوری میشه 

دوستام میگن شوهرم عین خیالش نیس من مریضم باید ناهارشامش بموقع باشه،گفتم چون از اول بهش نفهموندی 

من نه اینکه خودمو لوس کنما اتفاقا خیلیم سخته برام اون کار کنه من جز کار خودم کارکسی دیگه رو نمی‌پسندم 

کلا من از زمان مجردیم پریودهام وحشتناک میشه درد زیاد و خونریزی زیاد

مدرسه نمیرفتم ۴روز اول

سرکارم ۳روز اول نمیرفتم 

پسری که از الان شعور داره برات بگه چی لازم داری برات بگیرم بیارم مطمئن باش بعد عروسیت هم موقع پریودی ...

عای عزیزم خوشبختتت باشید همیشه

منم دقیقا عین شما پریودای خیلی بدی دارم خون ریزیم به شدت شدیده واقعا نمیدونم چجوری توصیفش کنم فقط همینو بگم در روز پنج تا نوار باید عوض کنم

اگه نرم سرم نزنم از دل درد غش میکنم ولی باز بااون حال پا میشم برا خودم کار میکنم سگ جونم فک کنم😂🤦‍♀️

من دوسندارم شوهرم کارای خونه رو انجام بده چون ا صب تا شب سرکاره وظیفه خودم میدونم🤷🏻‍♀️

چقدر هم نظر پیدا کردم تو این تاپیک😁😂

عای عزیزم خوشبختتت باشید همیشهمنم دقیقا عین شما پریودای خیلی بدی دارم خون ریزیم به شدت شدیده واقعا ن ...

عزیزدلمی مرسی همچنین

من هرروز ۲تا بسته ی۷تایی تموم میکنم یعنی روزی ۱۴تا نوار 

بدبخت تر از من نیس 

الهی خیلی مراقب خودت باش تو اون روزا کم کار من یا نکن 

من که فقط دراز میکشم نا ندارم حتی پاشم قرص بخورم