2777
2789
عنوان

دیگه بریدم از بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیاز بچه ها الکی گریه میکنن و نق میزنن... دخترخالمم همینطوره هرجا میرن دخترش الکی گریه میکنه ....

حتما علتی دیگه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بعضیاز بچه ها الکی گریه میکنن و نق میزنن... دخترخالمم همینطوره هرجا میرن دخترش الکی گریه میکنه ....

حتما علتی داره

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

ویتامین ها و قطره آهنشو میدی؟ شاید بدن دردی چیزی داره خدای نکرده. اخه پسرعموی منم از کوچیکی تااا ۴ سالگی یک بند گریه و جیغ و بهانه گیری میکرد آخر بردنش دکتر گفتن کمبود آهن شدید داره طفلی . 

خدا کمکشون کنه واقعا سخته اینجوری💔ولی خب باید ریشه یابی بشه

بنظرم اگ ب بچه ب اندازه گافی توجه بشه و وقت برای بازی و سرگرمیش بذاریم یکم تو این مورد کمک کننده ست

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️