2777
2789

من چند ساله پرستار هستم..دخترخاله ام امسال آزاد پرستاری قبول شده و بهداشت ملی به من زنگ زد گفت همه میگن خیلی پرستاری بده و اصلا دخترم این رشته رو نمیخواست از بس که بده ولی خب بین دوتا رشته ای که آورد دیگه بین بد و بدتر به نظرت کدومو انتخاب کنه؟!😅😅منم گفتم واقعا پرستاری خیلی سخته و به نظرم اگر روحیه شو نداره نیاد واقعا هم خیلی سخته🥲🥲..میدونم منظوری نداشت ولی رسما له شدم🫠😅

یک معلما خیلی صبرو حوصله دارن دو پرستارا!!! واقعا شغلای سختیه 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش به پرستارا و معلما تو این مملکت بیشتر حقوق میدادن 

اینجور که پیش میره دیگه کسی نمیره سمت پرستاری با کمبود مواجه میشن

باز معلما تابستون دارن و ساعت کاریشونم مشخصه ولی پرستارا واقعا سخته

خدا بهتون قوت بده

یک معلما خیلی صبرو حوصله دارن دو پرستارا!!! واقعا شغلای سختیه

باز معلمی خوبه  حداقل ساعت کاریش کمتره واینکه سر کله زدن با دانش آموز بهتره تا بیمار گاهی کارایی باید انجام بدی که با روحیه ات سازگار نیس یه شغلی بین خدماتیه بیمارستان وپزشکی یه دوگانیه خاصی توش هس احترام برای معلم بیشتر هس تا پرستار متاسفانه

باز معلمی خوبه حداقل ساعت کاریش کمتره واینکه سر کله زدن با دانش آموز بهتره تا بیمار گاهی کارایی بای ...

با احترام به همه ی شغل ها به ویژه خدمات بیمارستان باید بگم ما پا به پای پزشکا کار میکنیم و مابین هیچ شغلی نیستیم درسته واقعا شغل سختیه اما الان حداقل حقوق۳۵تومن هس هر چند کفاف نمیده ولی به علت کمبود نیرو دارن تعرفه پرستاری رو بیشتر میکنن اضافه کاری بیشتر شده هر چند بازم برای اینهمه زحمت کمه..پرستاری یه علمه یه حرفه اس وگرن بدون کنکور و فقط با یه دوره میشد پرستار بشی لطفا در این زمینه اگاهی بیشتر به دست بیارین

با احترام به همه ی شغل ها به ویژه خدمات بیمارستان باید بگم ما پا به پای پزشکا کار میکنیم و مابین هیچ ...

منظورم از لحاظ زحمت کشیدن میگم خیلیا رو میبینم بخاطره سختیه این شغل استعفا میدن الان واقعا باید حقوق یه پرستار 35 تومن باشه باید تو این شغل روحیه ی شادابی داشته باشی ساعت کاریه زیادش آدمو فرسوده میکنه البته که شغله شریفیه ولی سختی‌های خاص خودشو داره بنظرم با این زحمتی که میکشن جا داره بهشون بیشتر توجه بشه