سلام دو هفته پیش یه خانم مسنی اومد یه دست لباس برای بچه یکساله خرید یه بلوز شلوار از پارسال داشتم و تک شده بود منم به قیمت پارسال بهش دادم دیروز نوه اون خانم اومد و گفت اینو مادربزرگم برای بچه ام خریده میخوام عوضش کنم گفتم اشکال نداره داشتم لباس جدید تو مغازه میچیدم بهش گفتم برو بعداز ظهر بیا کامل چیده باشم انتخاب کن گفت اینو مادر بزرگم چند خریده بود گفتم ۳۰۰ با شک بهم نگاه کرد رفت بیرون ۱۰ دقبقه بعد اومد و گفت مادر بزرگم میگه من اینو ۷۰۰ ۸۰۰ خریدم گفتم عزیزم اصلا من این قیمت لباس ندارم و این لباس کار مغازه خودمه من قیمتشو میدونم ۳۰۰ بوده احتمالا مادربزرگت اشتباه میکنه رفت و بعد از ظهر اومد گفت اون لباس منو بده ببرم با داد میگفت میخواست ابروریزی کنه جلوی همکارام شما دزدین شما کلک میزنینن مادربزرگم میگه ۷۰۰ خریدم تو میخوای سر منو کلاه بزاری شما دزدین اصلا من موندم گفتم خیلی بی تربیتی این چه طرز حرف زدنه لباس و مثل وحشیها از دستم قاپید هوار زنونن رفت .هنوز موندم مادر بزرگه چرا باید این دروغ و بگه میخواسته کادو خودشو گرونتر حساب کنه منو دروغگو و شارلاتان معرفی کرد به نوه اش
چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
هر چقدر دوست داشتی لایک کن نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال میشم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. غلط املایی ببینم تذکر نمیدم چون بعضیا خوششون نمیآد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/ مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم. مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها
نوه اش چندسالش بود . میگفتی جد و آبادت دزدن با اون ننه ی خرفتت. میزدی تو دهنش یعنی چی که لباسو قاپید برد
حالا من به بقیه اینجوری میگم بعد خودم تو دعوا انگار فلجم
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐تویی که سسشعر میگی بعد تاپیکتو قفل میکنی ، چیزی بهت نمیگم خودت ازم ناراحت شو .حق با شایع بود گاهی وقتا تبدیل به نفرت میشه بهترین حس :):