2777
2789
عنوان

دوستان لطفا نظرتون بگید عجیبه برام چون

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 31 پست
نه شکم بابت اینکا درکم نمیکنه اس ولی قصد ازدواج رو مطمئنم چون از همون اول گفت به خانواده ات بگو درجر ...

خب عزیزم حداقل باید درکت میکرد میگفت دلیلت از نه گفتن چیه نه اینکه مثل بچه ها بلاک کنه!!!! اونم مساله به این مهمی مثل ازدواج

زندگی پر از چالش و فرازونشیب فردا پس فردا تو زندگی چجوری میخواست مسائل و مشکلات رو آنالیز کنه و دنبال راه حل باشه نه اینکه فرار کنه

شخصیتش بنظرم عجیبه

خب عزیزم حداقل باید درکت میکرد میگفت دلیلت از نه گفتن چیه نه اینکه مثل بچه ها بلاک کنه!!!! اونم مسال ...

نه این نه آخر بود آخه 

قبلا چندین باز گفتم منفی نظرم اومده پرسیده حل کرده و از دلم درآورده ولی اینبار دیگه طاقت نیاورد گفت باشه دیگه نمیتونم وقتمو برا قانع کردنت بذارم و خداحافظی کرد رفت ولی آخه بلاک برت چی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه این نه آخر بود آخه قبلا چندین باز گفتم منفی نظرم اومده پرسیده حل کرده و از دلم درآورده ولی اینبار ...

عزیزم خب شما که هر بار جوابتون به ایشون منفی بوده 

الان دیگه نگران چی هستی؟!!!چرا از بلاک کردنش ناراحتین

احتمالا ایشون دوباره برمیگرده اگه واقعا دوستون داشته باشه و بخواد بله رو ازتون بگیره

عزیزم خب شما که هر بار جوابتون به ایشون منفی بوده الان دیگه نگران چی هستی؟!!!چرا از بلاک کردنش ناراح ...

نمیدونم اول اصلا اهمیت نمی‌دادم به بلاک کردنش نمیدونم چرا بار آخر اینطوری شدم میگم حالا برا چی بلاک میکنی این رفتار چیه

نه اصلا نخواستم قبل ازدواج آخه چه پول خواستنی

میدونم میخوام بهش بفهمونی که فقط دنبال رابطه است و لذت خودش به هر روشی، این رو یکم فان گفتم ولی میتونی بهش بگی ببینی چی میگه، ولی بخدا این عتیقه است ولش کنی بهتره انرژیت حروم میشه

میدونم میخوام بهش بفهمونی که فقط دنبال رابطه است و لذت خودش به هر روشی، این رو یکم فان گفتم ولی میتو ...

نه بابا خانواده داره اینجوری بفهمه درموردش فکر میکنم دیوونه میشه

نه بابا خانواده داره اینجوری بفهمه درموردش فکر میکنم دیوونه میشه

الان تو مگه ناراضی نیستی از مسائل جنسی که مطرح میکنه؟ متوجه نمیشم، هم دلت میخواد باهاش باشی هم میخوای جوری که میخوای رفتار کنه هم میخوای بدون برخورد قاطع و جدی حلش کنی؟ اگه بلدی بکن