2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا با وجود این درامد هنوز درگیر قسط؟! حتی ماشین هم نداشتید؟

موقع ازدواج خونه و ماشین ضعیف، الان خونه خوب و ماشین متوسط

ولی هیچ پس اندازی نداریم، قسط هم زیاد داریم

نمیتونیم راحت خرج کنیم، همش با حساب کتاب و ولش کن بزار واسه ماه بعد میگذره

به نظرم نه زیاد اما من پسندیدم. به یکی گفتم درسته قیافه خاصی نداره اما به دلم نشست عکسشو دید گفت واه ...

ایشالا که خوشبخت شین 🌺

من خودم پسرم 

هرچی پسر خوشگل هست اکثرا خیانتکارن 

یا اینکه راحت بهشون پا میدن 

شغلش چون مساغل آزاد پر درامده، برا همین فکر میکزدم بیشتر از این مقدار باشع درامدش

زندگی پر از چالشع دغدغه الانت همیشگی نیست خیلی فکرت درگیر درامدش نکن مهم اینه ادم کاری باشه

ب چیزای دیگه مثل عقاید ..اخلاق..رفتار..گفتار ..خانواده ...بزای ازدواج خانواده مهمه 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

زندگی پر از چالشع دغدغه الانت همیشگی نیست خیلی فکرت درگیر درامدش نکن مهم اینه ادم کاری باشهب چیزای د ...

عزیزم ما عقد کردیم اما من تا الان میزان دقیق درامدش رو نمیدونستم. میخوام ببینم در وه سطحیه که در حد تپانش هم ازش توقع داشته باشم و تو ذهنم رویا بسازم نه بیشتر یا کمتر 

ایشالا که خوشبخت شین 🌺من خودم پسرم هرچی پسر خوشگل هست اکثرا خیانتکارن یا اینکه راحت بهشون پا میدن

حالا من این تهمتو نمیزنم اما تجربه بهم نشون داد مردای خیلی خوشگل همینو یه امتیاز میبینن و کمتر از مردای با ظاهر معمولی برای موفقیت رابطه و خوشحالی همسرشون تلاش میکنن