2777
2789
عنوان

پسره اسمشو از بیو برداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 152 پست
یه دونه ای ❤️ اینجا قضیه چیه.. من ندیدم دیشب تازه پیام دیدم معنی تاپیک رو نفهمیدم..

اینو نمیدونم. 

ولی دژبان میگه من دوستی ندارمم تنها موندم. 👌

@دژبان_سایت‍  

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@librarian_maneli‍ @بهارجوووووووون‍ @دختر_خاکستری‍ @دختر_خوش_اقبال‍ @مهربانو_مرضیه

سلام خاله چطوریننننن

ببخشید من واقعا سرم شلوغه

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

سلام خاله چطورینننننببخشید من واقعا سرم شلوغه

فداتشم.. میدونم عزیزم. موفق باشی فداتشم✨✨فقط خواستم دوستامو بع 

@دژبان_سایت‍ معرفی کنم. همین. 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

💄✨ آموزش تخصصی آرایشگری با کمترین هزینه ممکن! ✨💄  

🌸 آموزش کامل تمام لاین‌های آرایشی  

💰 فقط با 100 هزار تومان  

🔒 بدون هیچ ریسکی:  

✅ اول دوره‌ها رو دریافت کن  

✅ بعد هزینه رو پرداخت کن  

📣 مناسب برای همه؛ از مبتدی تا حرفه‌ای  

📲 برای ثبت‌نام یا دریافت اطلاعات بیشتر، پیام بده   

🎓 آموزش‌ها به‌صورت مجازی از طریق تلگرام ارسال می‌شن

فدات بشم عزیز دلم. ــ. 😘😘😘خوبم قربونت بشم عزیز دلم@دژبان_سایت‍ من دیگه هیچی نمیگم. فقط خودت موشا ...

سلام بانو جون خوبی عزیزم؟؟؟؟؟

قربونت برم من

ببخش کمتر میام این روزا سایت 

حالت خوبه؟؟؟؟

سلام بانو جون خوبی عزیزم؟؟؟؟؟قربونت برم منببخش کمتر میام این روزا سایت حالت خوبه؟؟؟؟

قربونت  بشم. خوبم.. دیگه بعضیا سبب خیر دوستاان رو یاد کنیم.انشالله که خیره عزیزم🌹🌹

@دژبان_سایت‍ ممنون از شما. باعث خیر شدین👌🌹 . 

فداتشم.. میدونم عزیزم. موفق باشی فداتشم✨✨فقط خواستم دوستامو بع @دژبان_سایت‍ معرفی کنم. همین.

خدا نکنه بوس بهتونننن

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820