2777
2789
عنوان

کیا تازگیا ای وی اف کردن

60 بازدید | 8 پست

از اولش میگید چیکارا کردید....من خدا بخاد میخوام برم ای وی اف ...اونم تو بیمارستان دولتی...‌خیلی استرس دارم.‌‌‌آخه پولیپ دارم

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

خواهرجان منم مثل شما9سال ازدواج کردم همه رو امتحان کردم ب جز ای دی اف میترسیدم الان میخوام برم دکت ...

مشکلتون چیه....چندسالتونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=398925637]من متولد69هستم یعنی همسن هستیم تقریبا مشکلی نداشتیم عکس رنگی هم انداختم  همسرم اسپرم خوب بود ول ...من تنبلی تخمدان دارم...خیلی دلم گرفته اگه الان بچه داشتم ۷سالش بود‌..‌از ای وی اف میترسم استرس دارم

[QUOTE=398925637]من متولد69هستم یعنی همسن هستیم تقریبا مشکلی نداشتیم عکس رنگی هم انداختم همسرم اسپر ...

سن یک عدد اتفاقا هرچی دیرتر به شرایط مالی پیشرفت بیشتر میکنی بچه تو شرایط بهتر دنیا میاد  منم از ای دی اف میترسم  البته اول ای یو بعد ای دی اف   دکتر طب سنتی برو برای من دارو گیاهی نوشته قوی شدن تخمک  یمدت امتحان مکنم نشد میرم ای دی اف کدوم شهری 

من قزوین....‌

من تهرانم   اگر طب سنتی نتیجه گرفتم بهت میگم  ایدی تو ذخیره مکنم  برامجالب بود همسن بودیم هردو هم 9سال ازدواج کردیم البته من برام مهم نبود بچه الان میترسم دیر بشه باید ای دی اف امتحان کنم البته اول طب سنتی

من تهرانم اگر طب سنتی نتیجه گرفتم بهت میگم ایدی تو ذخیره مکنم برامجالب بود همسن بودیم هردو هم 9س ...

باشه عزیزم..منم میترسم خیلی دیر بشه....دعا کن واسه من