2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز زنداداشم ناراحت بود رفتم بش دلداری بدم برگشته بم میگه من طلاق بگیزم مهریه نمیگیرم من خودمو نفر ...

با زنداداشم رفت آمد نکن...خونشون نرو....زن داداشای منم خوب نیستن....یکیش چندین بار بچه دار نشدن منو سرم کوبیده....نمیبخشمش

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

من ۹ساله ..انقد ریختم تو خودم غصه داغونم کرده حیف روزای زندگیم با غم میگذره

من 8ساله، انقدر بهم طعنه زدن، انقدر دلمو شکستن بابت چیزی که اصلا دست من نیست.... 

خدایا میشه  بالاخره معجزه کنی به منم یه تو دلی خوشگل و سالم بدی🙏🏻😓

من 8ساله، انقدر بهم طعنه زدن، انقدر دلمو شکستن بابت چیزی که اصلا دست من نیست....

درکت میکنم با تمام وجودم.....من جاریم بعد من اومد دوتا پسر آورد اونجا بود که به عدالت خدا شک کردم.‌‌‌....چی بگم از کدوم دردم.....ای وی اف نرفتی...سنت از من کمتره...من ۳۷سالمه

اونا خونه مان من ک دیگ سلامشم نمیکنم ولی حس بدی دارم 🥲

با شما زندگی میکنن.....زیادی مهربون نباش با هیچ کس غم غصه اتم به کسی نگو جز خدا....عزیزم میدونم غم داری ولی قوی باش 

درکت میکنم با تمام وجودم.....من جاریم بعد من اومد دوتا پسر آورد اونجا بود که به عدالت خدا شک کردم.‌‌ ...

من و همسرم هیچ مشکلی نداریم همه دکترا هم همینو میگن، نه ای یو اف نرفتم، ولی تادلت بخواد آی یو ای کردم جواب نگرفتم

من و همسرم هیچ مشکلی نداریم همه دکترا هم همینو میگن، نه ای یو اف نرفتم، ولی تادلت بخواد آی یو ای کرد ...

ای یو ای چقدر میشه هزینه اس...‌تک عروسی 

ای یو ای چقدر میشه هزینه اس...‌تک عروسی

هردفعه پونصدتومن برا من افتاد. فعلا آره ولی قراره دوتا عروس. اضافه شه یه دوسال دیگه

با شما زندگی میکنن.....زیادی مهربون نباش با هیچ کس غم غصه اتم به کسی نگو جز خدا....عزیزم میدونم غم د ...

اره متاسفانه 

🙂🙂تقدیر و سرنوشت سیاهم این بوده دیگ 

ممنونم ازت دوست عزیز❤️