2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دخترم در هشت سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2591 بازدید | 117 پست
تنها علامتی ک دکتر به عنوان بلوغ حساب میکنه همین جوانه زدن سینه سوالا مو چرب و جوش. زدن و حتی مو زائ ...

پس باید چیکار کنم؟ 

ببینید اصلا از روی ظاهر سینش بزرگ نیست فقط دست که روش میکشم یکم سفته اونم فقط یکیش 

آها راستی از پارسال همش میگه دستا و پاهام درد میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوانه زدن سینه رو از کجا بدونیم برای چاقی هست یا نشانه بلوغه

جوانه کاملا فرق داره با چاقی

تو چاقی بافت سینه چربی و نرم دست ک بزنی هیچ برآمدگی نداره 

تو جوانه حاله سینه اون قسمت قهوای برجسته و سفت میشه از اونجا سینه شروع ب رشد میکنه. مث ی فندق ک زده باشه بیرون

یکم هم درد میکنه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

۱۱ سالگی سن نسبتا خوبی. کسی ک ۹ و ۱۰ سالگی پریود میشهبخاطر هورمون های بالا زنانه ک بدن ترشح میکنه ز ...

دختر من تازه ده سالگی روتموم کرده ممکن اگه پریود بشه صفحات استخوانی بسته بشه؟ یعنی الان ده سال و دوماهش

پس باید چیکار کنم؟ ببینید اصلا از روی ظاهر سینش بزرگ نیست فقط دست که روش میکشم یکم سفته اونم فقط یکی ...

سیه بچه ۸ ساله ک یهو بزرگ نمیشه

اول اون حاله قهوای رشد میکنه ب مرور بقیه سینه آروم میزنه بیرون شاید ۲ ۳ سال طول بکشه.

اگ مطمعن نیستی ک برا جوانه س یا چاقی بهتر بری آزمایش هورمونی دکتر براش بنویسه  تو ارمایش کاملا مشخص بلوغ جلو افتاده یا نه

درست میگینتا ۲۰سالگی سن رشد هستشامام بازم متفاوته

درسته که قد ممکنه تا بیست سالگی رشد کنه ولی رشد اصلی قبل پریود اتفاق میفته و بعدش ممکنه نهایتا شش هفت سانت قد بکشه

بعضیا استثنا هستن و شاید بیشتر قد بکشن. 

بعد از اون ممکنه تا بیست سالگی سالی 1 میلیمتر رشد کنن

از نظر علمی به همون یک میلیمتر هم میگن رشد، پس نباید بهش دلخوش کنید و دنبال درمان نباشید 

دختر من تازه ده سالگی روتموم کرده ممکن اگه پریود بشه صفحات استخوانی بسته بشه؟ یعنی الان ده سال و دوم ...

نه اون ک یهو بسته میشه تو سن کم مشکل دیگه ای دارن ک خیلی نادر

مثلا بدنش هورمون کورتیزول بالا ترشح میکنه  خیلی استثنا

تو سن استخواتی ۱۰ امکان نداره صفحات رشد بسته بشه

تا سن ۱۴ رشد صدرصد دارن. بعد اون خیلی رشد کم میشه

جوانه کاملا فرق داره با چاقیتو چاقی بافت سینه چربی و نرم دست ک بزنی هیچ برآمدگی نداره تو جوانه حاله ...

دختر من ۸ سالش بود عرقش بو میداد موهاشم چرب میشد زود. رفتیم و سونو عکس و آزمایش.جوابش هورمونا پایین رحم و تخمدان متناسب با سن بود و سن استخوانی چندماه کوچکتر از سن شناسنامه بود . الان ۱۰ سالشه همش استرس دارم.

میترسم به سینه ش دست بزنم حساس بشه

جوانه کاملا فرق داره با چاقیتو چاقی بافت سینه چربی و نرم دست ک بزنی هیچ برآمدگی نداره تو جوانه حاله ...

نوک سینه ی دختر من عادی هست مفل فندق نشده ولی دورش سفت هست و از ظاهرش مشخص نیست زیاد