2777
2789

رفتیم طلا بخریم بردنمون جایی که اشناشون بود.نشون رو برام آوردن من دوست داشتم نگین دار بردارم اما نشون معمولی از این انگشتر درشت های پیرزنی گذاشتن جلوم منم یکیشو برداشتم دیگه به اجبار 

سرویس هم چند تا رو آورد گذاشت جلوم از بین اونا بکی رودانتخاب کردم نزاشتم از بین همه سرویساش برم انتخاب کنم😕😕کلا هم شد ۲۵ گرم.

مامانم میخواست سر عقد بهم تو گردنی سرویسی که مال خونه پدرمه بهم بده که میشه ۱۵ گرم گفت نه دست بندشو میدم خیلی زیادی هست دیگه اونا هم سرویس خیلی سنگینی برات نگرفتن

لباس هم کلا برام یه روسری خریدن فقط با کیف و کفش سفید هم خریدن.

البته بردنم برای جشنم یه تور رنگی خوشگل انتخاب کردم

وضع مالیشون خیلی خوبه چرا اینطوری کردن یعنی به نظرتون ناخواسته بوده این اتفاقا و خود طلا فروش باعثش شده؟

اشتباه اینجا بوده که بقیه با خودت بردی باید خودت و نامزدت فقط دوتایی می‌رفتین و راحت میگفتی من تک نگین دوست دارم انگشتر تو باید مدلش باب دل تو باشه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید خواسته هاتو بگی نشونم دادن چیه بگو مرسی سلیقه ام‌ نیست یکی دیگه یا جایی دیگه انتخاب میکنم

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
اشتباه اینجا بوده که بقیه با خودت بردی باید خودت و نامزدت فقط دوتایی می‌رفتین و راحت میگفتی من تک نگ ...

مادر شوهرم پدر شوهرم خواهر شوهرم و‌مادر خودم و نامردم بودن 

من نبردم اونا همشون اومده بودن 

عزیزم باید خواسته هاتو بگی نشونم دادن چیه بگو مرسی سلیقه ام‌ نیست یکی دیگه یا جایی دیگه انتخاب میکنم

روم نشد 

نمیدونم این دخترای فامیلمون و آشناها کخ میبرن طرفو شهر دیگه طلا میخرن چطور روشون میشه

مادر شوهرم پدر شوهرم خواهر شوهرم و‌مادر خودم و نامردم بودن من نبردم اونا همشون اومده بودن

خب خود نامزدت باید مشخص میکرد که تنها میریم از خواسته هات نگذر هرچی دوست نداری قبول نکن 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

روم نشد نمیدونم این دخترای فامیلمون و آشناها کخ میبرن طرفو شهر دیگه طلا میخرن چطور روشون میشه

خجالت رو کنار بزار اینحوری خودت اذیت میشی بقیه نمیدونن تو دلت چیه و چون خواسته ات رو نگفتی نباید ناراحت باشی تمرین کن تو میتونی نه بگی 

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 

ما به عروسمون احترام گذاشتیم گفتیم برو خودت انتخاب کن همه چیو...بزار همه چی به انتخاب خودت باشه

آخرشم رفت کلی پشت سرمون حرف زد که خونواده شوهرم منو تحویل نگرفتن باهام نیومدن خرید!!!!درصورتی که ما بهش احترام گذاشتیم

کاااش یه عروسی مثل شما گیر ما میومد

فکر کنم تا 24ساعت قابل تعویضه اگه مدلشون رو دوست نداری میتونی به نامزدت بگی اگه هم مهم نیست که هیچ