الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره واقعا مرد درست پیدا نمیشه یکی از یکی آشقال تر عوضی تر بی احساس تر من که مرد خوب تو این دوره زمون ...
چرا مرد درستم زیاده اما خب ازدواج چیز خوبی نیست من همسرم خیلیمرد خوب و پاکیه اما همش میگم کاش مجرد بودم اگه مجرد بودم ماشینمو شاسی میکردم خونمو بزرگ میکردم به هرکی هرچی دلم میخاست میدادم هرچی دوسداشتم میخریدم اما وقتی متاهلی اولویت هات عوص میشه
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم
خودم فعلا زده شده م ، بخاطر تجربه ی بدی که داشتم، و چیزایی که بعد از جدایی دیدم و دارم میبینم متاسفانه 🥴
تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کردهام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃