2777
2789

آخه تابستون باشگاه بوکس رفت ولی دلش نمیاد کسی و بزنه حالا دیروز تو کوچه دوتا پسر باهاش درگیر شدن اومد گریه میکرد ناراحت بود گفتم خوتو هم میزدیش الکی رفتی بوکس اینم بگم پسرم اصلا کاری به کار کسی نداره حتی تو کوچه بازی نمیکنه رفته بود سوپر مارکت اینم بگم که همیشه هروقت می‌ره بیرون باهاش دعوا میکنن.......نه سالشه من می‌دونم دوسنداره به کسی آسیب بزنه ولی خب باید از خودش دفاع کنه. بعضیا حرف براشون کارساز نیست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای پسر منم میره پیش دبستانی 

دوستش هولش داده بود این دفاع نکرده بود شده بود گریه 

رفتم مدرسه گوشزد به مادرش کردم خودشو بردم پیش مدیر ومعلمش گفتم فقطططط یکبار دیگه تکرار بشه با من طرفی نه با پسرم 

وای پسر منم میره پیش دبستانی دوستش هولش داده بود این دفاع نکرده بود شده بود گریه رفتم مدرسه گوشزد به ...

هم من هم همسرم چندبار به خانوادش گفتیم ولی صبح تا شب این بچه تو خیابونه خونوادش خیلی بی خیالن

ممنون میشم میخونمش

کاملاً می‌فهمم نگرانی‌ت رو 😔

برای پسرت ۹ ساله که می‌خواد صلح‌جو باشه ولی باید از خودش دفاع کنه، کوتاه و مفید:

1. تقویت اعتماد به نفس:

بهش یاد بده که حق داره از خودش دفاع کنه، بدون اینکه شروع‌کننده باشه.

تمرین جمله‌های کوتاه مثل: «نمی‌خوام اذیت شم، لطفاً دستت رو بردار.»

2. تمرین دفاع بدون آسیب زدن:

تمرین حرکات بوکس یا دفاع شخصی با تمرکز روی گرفتن فاصله و بلوکه کردن، نه ضربه زدن.

یاد بده گریه یا جیغ زدن هم ابزار دفاعیه، مخصوصاً برای سنش.

3. آموزش واکنش در موقعیت واقعی:

تمرین سناریوهای ساده: اگر کسی هل داد یا تهدید کرد، چه کار کنه؟

اولویت: دور شدن و خبر دادن به بزرگ‌تر یا پلیس مدرسه، بعد در صورت نیاز دفاع فیزیکی محدود.

4. تمرین مداوم و مثبت:

بعد هر تجربه موفق، تشویق کن و بگو که خودت رو حفظ کردی و امن موندی.

💡 جمع‌بندی:

می‌تونی بهش یاد بدی که صلح‌جو باشه ولی تسلیم نشه. تمرین دفاع شخصی، اعتماد به نفس و واکنش درست به موقعیت‌های تهدید کننده کلیدشه.

اگه بخوای، می‌تونم یک برنامه تمرینی ۵ مرحله‌ای برای بچه ۹ ساله برای دفاع شخصی بدون خشونت برات آماده کنم. میخوای درست کنم؟

وای پسر منم میره پیش دبستانی دوستش هولش داده بود این دفاع نکرده بود شده بود گریه رفتم مدرسه گوشزد به ...

تبریک میگم

شما یه بچه ی بچه ننه داری تربیت می‌کنی که در آینده  نمیتونه مشکلاتشو حل کنه و یا وابسته به شما میشه یا به دوست و...

آخه یه هل دادن چی بود که رفتی اینطوری کردی؟

تبریک میگمشما یه بچه ی بچه ننه داری تربیت می‌کنی که در آینده نمیتونه مشکلاتشو حل کنه و یا وابسته به ...

وای بخداااا تا صبح نتونستم بخوابم حتی نتونستم شام درست کنم مغزم میخواست بترکه 

رفتم سرشو ازبدنش جداکنم حیف دلم نیومد 

به پسرم گفتم باید من بگیرمش توهم اونو هول بدی

بابا بزن توگوشش صدای خر بده تااونوقت صاحبش بیاد شاید ادبش کرد

والا چندبار بهش تذکر دادم رفته به خونوادش گفته فوشم داد و بهتون بی احترامی کرد 😕خونوادشم باور کردن

[QUOTE=398911032]وای بخداااا تا صبح نتونستم بخوابم حتی نتونستم شام درست کنم مغزم میخواست بترکه  رفتم سرشو ازبدن ...[/QUOTEاون روز اون یکی پسرم کلاس اوله هفت سالشه اومد چشم و ابروش باد کرده موقع زنگ آخر نمیدونه کی هلش داده دم در تا الان کبوده

والا چندبار بهش تذکر دادم رفته به خونوادش گفته فوشم داد و بهتون بی احترامی کرد 😕خونوادشم باور کردن

چه بی ادبه 

پسرت ازاون دسته پسراس باید خودت پشتش باشی تا یکم بزرگتر بشه بتونه ازخودش دفاع کنه 

من پسرم شیطونه اما تو مدرسه خیلی آرومه اصلا از دعوا این چیزا خوشش نمیاد اما قسم خوردم پابه پاش ازش دفاع کنم نزارم حقشو بخورن

وای بخداااا تا صبح نتونستم بخوابم حتی نتونستم شام درست کنم مغزم میخواست بترکه رفتم سرشو ازبدنش جداکن ...

یاااااا ابالفضل 😳😳😳😳😳

بچه پیش دبستانییییییی

ببخشید ولی با بچه ت وحشی و حق به جانب بار میاد،

یا روز به روز بی دست و پا تر میشه

می‌دونستی طبق تحقیقات سازمان بهداشت جهانی ، درصد بالایی از احساس خوشبختی و رضایت از زندگی ، به توانایی تعامل مناسب با بقیه ارتباط داره؟