2777
2789
عنوان

بنظرتون با پرستیژ ترین شغل برای خانوما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 35 پست
حقوق جالبیم نداره اخه

نسبت به ساعت کاریش خوبه 

ببین بنظر من خانم باید اولویتش زندگیش و خانه داریش  باشه

من مامانم کار می‌کرد هیچی از زندگی و بچگی نفهمیدم همیشه حسرت به دل بودم مامانم خونه باشه یا اگر هم هست خسته نباشه

بهترین شغل خانه داری هست بعد ازون دبیری چون ساعت کاریش کمه شان اجتماعی داره کار راحتیه محیط کار زنده و پویا هست و..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامایی

استاد دانشگاه/معلمی کلا تدریس

سرمایه ‌دار

از همه بهتر

مادر بودن مثلا نه  هر مادری (مادری که فرق میذاره بی حهت فداکاری میکنه خودشو خورد میکنه و... نه) من عممو مثال بزنم کل زندگی شوهرش به اسمشه ۴ تا بچه داره ۳ تا دختراش ازدواج کردن همشون شاغلن از دختراش تا داماداش ، دختراش که هرماه یه مبلغ مشخص میریزن براش ، داماداشم که هر مناسبت سکه و طلا ، یه پسرم داره که کارت حقوقش دست مادرشه

شوهرش چند سال پیش مهریشو داد این مهریه رو معلوم نیست تبدیل به چندتا ملک و... کرده

خلاصه یه زن عاقلیه که بنظرم با پرستقژ ترین حالت ممکنه خودشم نویسندست کتاب خیلی میخونه و میخونده از بچگی اینم بگم سنش بالاست ولی خب همه خیلی قبولش دارن از بچه تا پیر و جوون

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

ماماییاستاد دانشگاه/معلمی کلا تدریسسرمایه ‌داراز همه بهترمادر بودن مثلا نه هر مادری (مادری که فرق م ...

اصلا آدم موفقی نیست موفقیت یعنی کسب فضیلت ها

اینکه حقوق پسرش دستش باشه موفقیت هست؟ اره یک موفقیت سطحی بدرد نخور

تو هر کاری که تاپ باشی

مهارت بالا و سواد علمی بالایی داشته باشی با پرستیژ محسوب میشی

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
اصلا آدم موفقی نیست موفقیت یعنی کسب فضیلت هااینکه حقوق پسرش دستش باشه موفقیت هست؟ اره یک موفقیت سطحی ...

الان فقط همون یه تیکه رو متوجه شدید؟؟؟؟ نترس گلم ایشون مادرشوهر بازی درنمیاره هی ناخوداگاه مقایسه نکنید... و اینکه عزیزم توضیح دادم ایشون بسیاار زن عاقلیه اصلا نشده حرفی بزنه که تابه جا باشه و بله شما نویسندگی و تبدیل ملک رو فضلیت نمیدونی؟ 

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

خانه داری. 

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

دبیری

استادی و هیات علمی هم اره👍

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘