تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 9806 عنوان ببخشید چرا وقتی با مادرشوهرم خوب میشم مهربون میشم بیشتر زخم زبون میزنه 119 بازدید | 20 پست و بیشتر میاد توی خونه م و راجبه همه چی نظر میده دخالت میکنه دعوا راه میندازهحالا جالب اینجاست وقتی هم با همسرم مهربون میشم و شوخی میکنیم و میخندیم بیشتر خودشو میگیره و بیشتر بی محلی میکنه خب چرا؟یعنی باهاش مثل مادرشوهرم باشم؟تا بهم احترام بزاره ؟ ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات دیروز | 21:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شبعنم عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 1069 میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!
rarissimegirl عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6563 با خانواده شوهر باید فاصله حفظ بشه کار شما اشتباهه 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
بارانی555 عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 12833 زیاد تحویلش نگیر خودش درست میشه جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی.... (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
ابریشم_پنجک عضویت: 1404/02/04 تعداد پست: 2551 وای دقیقااااا منم وقتی ب مادرشوهرم رو میدم تو روش میخندم آخرررررش پشیمون میشمممم 😐🚬
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 9806 میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟! چی بکم بگین بهش بیشتر نظر خودتون و میخاستم ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 9806 وای دقیقااااا منم وقتی ب مادرشوهرم رو میدم تو روش میخندم آخرررررش پشیمون میشمممم چرا واقعا حتی همسایه مون هم اینطوره ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 9806 چون حدومرز رعایت نمیکنی اونم بیجنبه آهان درسته ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات
ابریشم_پنجک عضویت: 1404/02/04 تعداد پست: 2551 چرا واقعا حتی همسایه مون هم اینطوره من جاریمم همینجوریه وقتی بهش رو میدمروزی چندبار یا خودش میاد یا بچه هاشو میفرسته چیز میز میخواد 😐🚬
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 9806 چون حدومرز رعایت نمیکنی اونم بیجنبه یعنی همیشه محترمانه و سنگین رفتار کنم با همسرممادرشوهرم که کم کردم رابطه م رو ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات
جيران٢ عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 10512 چرا واقعا حتی همسایه مون هم اینطوره آره. منم همینم .ی کم ب روی شوهرم میخندم دور ورمیداره ولی سگ باشم باهام خوبه.آدما انگار ظریفت محبت ندارن .باید سرد رفتار کنی ازت حساب ببرن ❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 9806 من جاریمم همینجوریه وقتی بهش رو میدمروزی چندبار یا خودش میاد یا بچه هاشو میفرسته چیز میز میخواد خب درست نیست بیاد مزاحم بشه ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 9806 آره. منم همینم .ی کم ب روی شوهرم میخندم دور ورمیداره ولی سگ باشم باهام خوبه.آدما انگار ظریفت محبت ند ... خونه بودم ظهر آقامون اومد ناهار دیدم اصلا نگاهم نمیکنه پیش خودم گفتم چرا بعدش هم خوابید و بیدار شد اصلا نگاهم نمیکرد ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات
ابریشم_پنجک عضویت: 1404/02/04 تعداد پست: 2551 خب درست نیست بیاد مزاحم بشه آره عزیزم بخدا من روم نمیشه برم اونجا یه مدته دیگه اصلاااااا نمیرم و بهش رو نمیدم چون واقعا خوشم نمیاد ... آدم باید فرهنگ داشته باشه 😐🚬