2777
2789
عنوان

چرا یک سریا درصد بالا میزنن یهو

103 بازدید | 14 پست

کسایی میشناسم که نمرات مدرسه ب زور پاس میشدن اصلا خیلی بد بود معلم همیشا باهاشون بحث داشت ۱۳ عالی بود براشون اما یهو رفتن کنکور ۸۰ درصد و اینا زدن البته یه درسو میگفتن صفر زده چرا

خوب لابد خوندن دیگه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون سال اول مثلا زیست و شیمی ۸۰ زدن ریاضی ۷۰ فیزیک و صفر چطور تو مدرسه ب زور نمره میاورد بعد دقیقا ...

شاید رفته کلاسای تست زنی.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خب درس خونده بنده خداوقتشم گذاشته روی روشای تستی برای درسای ریاضی فیزیک مثلا ولی خونده دیگه

خب کسی که اینطوره همه درسای مدرسشو میوفته؟ کلا دهم و یازدهم و دوازدهم اینطور بوده باشه و سال اون این درصدا بعد چرا اونا ۸۰ درصد زده باشه اما فیزیک صفر 

همون سال اول مثلا زیست و شیمی ۸۰ زدن ریاضی ۷۰ فیزیک و صفر چطور تو مدرسه ب زور نمره میاورد بعد دقیقا ...

من م به هم کلاس داشتم عربی آسون کتاب و هفده میشد ولی تو کنکور صد زد 

بعداً فهمیدم اونا تستی کار می کنند

نمیدونم والا منم یه همکلاسی داشتم نمره هاش همه ۶ ، ۷ ولی درصدای قلمچیش زیر ۵۰ نبود خودش میگفت من فقط ...

منم خودم تستم خیلی خوبه نمره هام بد بود اما تستم خوب بود اما این ی جوری بود یه کتابی مثل فیزیک صفر زده باشه اخه

خب کسی که اینطوره همه درسای مدرسشو میوفته؟ کلا دهم و یازدهم و دوازدهم اینطور بوده باشه و سال اون این ...

نمیدونم واقعا شاید از اینا بوده که کلا برای مدرسه درس نمیخوندن

ولی با درصد ۸۰ حتی اگر درسم نمیخوند میتونست توی مدرسه در حد ۱۷ جواب بده

نمیدونم واقعا شاید از اینا بوده که کلا برای مدرسه درس نمیخوندنولی با درصد ۸۰ حتی اگر درسم نمیخوند می ...

اره همینو میگم نه گیر این بود که ۷ پاس بشه یا ۲ بشه زیستشو  میشناختمش کلا تو مدرسه همه میگفتن سوالارو خریده بعدشم نتونست بره دانشگاه  کسیم نفهمید چرا

اره رفته ولی خب چرا فیزیک صفر باشه زیست ۸۰

احتمالا برای اون درس وقت نزاشته کلا. تمرکزشو گذاشته رو درسایی که مطمئن بوده درصد میاره