2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم خیلی عذابم داد

94 بازدید | 8 پست

فک کنید حتا واسطه شده تا شوهرم با دوست دختر سابقش دوباره دوست بشن و یه خونه بودیم و هر کاری میکردم  مستقیم میرفت بع دوست دختر شوهرم  مثلا اگه دعوا کنیم یا ... تا از فرصت استفاده کنه وش وهرم سمت خودشو بکشون حتا خواهر شوهرم  بعش میگفت من زن داداششم زیاد اذیت میکنیم و بهش احترام نمیزاریم تا ول کنه بره 

الانم  ازدواج کرده و بارداره  عدالت خدا کو  خیلی هم خوشبخته  ولی من چی   زندگیمو داغون کرد 

حق داری ازش متنفر باشی امیدوارم شوهر اونم خیانت کنه اگه نکرد سر دخترش بیاد

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری ازش متنفر باشی امیدوارم شوهر اونم خیانت کنه اگه نکرد سر دخترش بیاد

حالا یکم خدا اذیتش میکرد با بچه  نه اینکه الان داره خونه دوبلکس میسازه نمیتونم ببخشم چه کنم

کی بعد از اینکه خوشی کنه و پیر بشه ؟ باید جونیشو ببینم تباه شده عین جونیم

این خوشی ها زود گذر است گفتم صبور باش چون درانتظار مجازات الهی هستی روحت بیشتر آسیب می بینه لطفا بی خیال شو تا زمانی که ایشان تقاص پس بدهند

حالا یکم خدا اذیتش میکرد با بچه نه اینکه الان داره خونه دوبلکس میسازه نمیتونم ببخشم چه کنم

منم پر از کینه و خشم و عذابم از شوهرم از اونایی که باهاشون بهم خیانت کرد حتی اون زنیکه جن ده خودکشی کرد مرد هنوزم دلم آروم نشده میگم کاش بلا های بدی سرش میومد

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂