2777
2789

برای کنکور و یه رتبه خوب می‌خوام تلاش کنم

نامزدم دو ماهه ولم کرده و مامانم از بقیه شنیده که نامزدم میخواد بره سربازی 

نمیتونم ،،، حالم خوب نیست چجوری خودم و سرپا کنم نگید طلاق و فلان و اینا خواهر ندارم برادر بزرگ ندارم دوست و رفیق مطمئن ندارم یچی بگید فقط بلند شم دوباره ، نباید یک ماهی که مثل سگ خوندم هدر شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خدا کمکم بخواه♥️فقط تلاش کن

از پا افتادم دیگه چقدر قوی باشم آخه دارم له میشم 

نمی‌دونم خدا خیر و صلاح منو میخواد که اینجوری گذاشته منو تو سختی یا جایی اشتباه کردم دارم تاوان اون و میدم

واقعا نمی‌دونم چی بگم با به روانشناس صحبت کن مشاور 1480یا غیر انشالله بهترین اتفاق بیفتد

هیچ کاری نمیکنه این شماره ای که دادید 

زنگ زدم 

از همه جا درمونده شدم اومدم اینجا 

اینجام که کسی نیست ...

چرا جدا نمیشی؟از اول اینجوری اخه

نمی‌دونم 

شاید جدا شدم نمی‌دونم چی خوبه چی بده 

نمی‌دونم فرصت بدم بهش یا نه 

همیشه اینجوریه از سه سال نامزدی دو سالشو قهر بوده💔الآنم که شنیدم میخواد بره سربازی

ولی آخه من باید از بقیه بشنومممممم؟؟؟

چندسالت بوده دوست شدی باهاش سه ساله نامزدی قبلش هم دوست بودین

ببین دختر خوب اگه از همین حالا آدمش کردی بعدا آرامش داری وگرنه همیشه همینه

پدرت باید ب خانوادش زنگ بزنه اخطار بده ک ب فکر عروسی و زندگیش باشه.

شما هم بشو مثل خودش کم محلش کن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

چندسالت بوده دوست شدی باهاش سه ساله نامزدی قبلش هم دوست بودینببین دختر خوب اگه از همین حالا آدمش کرد ...

کم محلش کنم ؟

کلا محلش ندادم نتیجه اش شده دو ماه قهر 

بابای من زنگ بزنه چی بگه بگه عروسی بگیرید 

اینجوری که انگار داره دخترش و از خونه بیرون میکنه

کم محلش کنم ؟کلا محلش ندادم نتیجه اش شده دو ماه قهر بابای من زنگ بزنه چی بگه بگه عروسی بگیرید اینجور ...

وا 

خب پس اون دیگه خیالش راحته دختری ک میخواسته زنشه 

خرجی هم ک نداره تو خونه باباشه 

چرا ب خودش سختی بده 

ولی شما نباید قبل سربازی عقد می‌کردید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست