نامزدم دو ماهه ولم کرده و مامانم از بقیه شنیده که نامزدم میخواد بره سربازی
نمیتونم ،،، حالم خوب نیست چجوری خودم و سرپا کنم نگید طلاق و فلان و اینا خواهر ندارم برادر بزرگ ندارم دوست و رفیق مطمئن ندارم یچی بگید فقط بلند شم دوباره ، نباید یک ماهی که مثل سگ خوندم هدر شه
چندسالت بوده دوست شدی باهاش سه ساله نامزدی قبلش هم دوست بودین
ببین دختر خوب اگه از همین حالا آدمش کردی بعدا آرامش داری وگرنه همیشه همینه
پدرت باید ب خانوادش زنگ بزنه اخطار بده ک ب فکر عروسی و زندگیش باشه.
شما هم بشو مثل خودش کم محلش کن
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست
کم محلش کنم ؟کلا محلش ندادم نتیجه اش شده دو ماه قهر بابای من زنگ بزنه چی بگه بگه عروسی بگیرید اینجور ...
وا
خب پس اون دیگه خیالش راحته دختری ک میخواسته زنشه
خرجی هم ک نداره تو خونه باباشه
چرا ب خودش سختی بده
ولی شما نباید قبل سربازی عقد میکردید
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست