2777
2789

به لحاظ عاطفی و عاشقی نمیتونه خوشبختت کنه مخصوصا که بچه داره 

ولی اگه از پولش خوشت اومده ، از اون لحاظ خوشبختی 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ما که ندیدیم نمیشناسیمش که

خودت باید ببینی به دلت نشسته یا نه

یه مدت فقط صرف آشنایی باهم وقت بگذرونید تا اخلاقش دستت بیاد ببینی میتونید باهم کنار بیاید یا نه 

خلاصه که زود تصمیم نگیر اول به شناخت کافی برس

ی سری ها میان تاپیک. میزنن که وای بچه ی شوهرم فلانه بیساره

وایی رو اعصبامه 

وقتی بهشون میگیم مگه از اول نمیدونستی بچه داره؟میگن واای پیش مادرش بوده خب

و بعدش در ناباوری، کلی بد بچه و میگن 

خلاصه که برات آرزوی خوشبختی میکنم و بهت میگممم حواست باشه که این مسئولیت سنگین و داری 

اگر قبول کنی 

حق شکایت از بودن بچه و دیگه نداری ها

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

خدا رو شکر همه چیز عالیه تفاوت سنی هم زیاد نیست انشالله مبارک باشه ولی برا بچه اش واقعا مادری کن یه مجری تلوزیون هم هست ستاره سادات قطبی اونم مثل تو انتخاب کرده ببین درموردش بخون 

سلام اول اینکه باید برین پیش روانشناس چون این بچه ها ممکنه بعدا با تو که میشی نامادری شون دشمن بشن دوم اینکه اختلاف سنی تون ۱۳ ساله باید ببینید سن عقلی و شخصیتی تون چند ساله با هم اختلاف داره اگه سن عقلی و شخصیتی تون خوب باشه مشکلی نیست ولی خب این چیزیه که مشاور های ازدواج میتونن بفهمن ما علم شو نداریم 

اون دسته از دوستانی که به خاطر بچه داشتن اون آقا میگن باهاش ازدواج نکن این دلیل اصلا منطقی نیست