2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم تاپیکت بود؟؟ اونی ک گفته بودی بچه و اینادقیق یادم نیس

نه 

همین آخری 

طرف اومد توی تاپیکم اراجیف گفت

نی نی یار تگ کردم منو تعلیق کرد 

بعد فرداش نی نی یار شیفت روز کامنت گذاشته که جریان این کامنت چیه

بعد رفته بود با یه کاربری دیگه اش تاپیک زده بود با عنوان اوپرای لجن و کلی فحش داده بود آخرش هم گفته بود برام مهم نیست تعلیقی کنی!!! من حتی نتونستم بگم خودم تعلیقم 😄😄😄😄جالبه از همین عزیزانی که اینجا کامنت دارن رفته بودن لایک هم کرده بودن فحشهای ایشونو

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

نه همین آخری طرف اومد توی تاپیکم اراجیف گفتنی نی یار تگ کردم منو تعلیق کرد بعد فرداش نی نی یار شیفت ...

رفتم دیدمش 😂😂😂😂😂 وای عزیزمممم تو اونجا واقعاااااااا

مظلوم بودی 🥺🥹

😐🚬

نه همین آخری طرف اومد توی تاپیکم اراجیف گفتنی نی یار تگ کردم منو تعلیق کرد بعد فرداش نی نی یار شیفت ...

خوب از قسمت ارتباط با ما با نی نی یار ارتباط میگرفتین و توضیح میدادین

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

سلام 

جالب تر از این میدونید چیه؟

من کاربر چرچیلم هستم 

دیروز یکی برای من تاپیک زد و نه تنها کل اکانت های من مشکی شد چون نی نی یار گفتن گزارشت کردن زیاد و گفتن تاپیک شعر میزنه حتما عاشقه

بلکه گفتن دوباره با این اسم توی سایت نباش

در این حد عدالت

گفت دوباره اکانت به اسم چرچیلم بزنی مشکی میشی نمیدونم کجای قوانین سایت امده

👻👻👻👻چندین روح در یک بدن👻👻👻👻

سلام جالب تر از این میدونید چیه؟من کاربر چرچیلم هستم دیروز یکی برای من تاپیک زد و نه تنها کل اکانت ه ...

سلااااام

عجب

برای من عجیبه چرا قوانین نوشته شده اجرا نمیشن و قوانین نانوشته اجرا میشن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

سلااااامعجببرای من عجیبه چرا قوانین نوشته شده اجرا نمیشن و قوانین نانوشته اجرا میشن

عجیب ترین تعلیقی کل سایت به من رسید حتی خودشون هم نمیدونن دلیل تعلیقی من رو

نوشتن خیلی کار خوبی کردین که بازم توی سایتین! همه کاربرا گزارشتون رو زدن و امدن پی وی شکایت ازتون دیگه با اکانت های چرچیلم دیگه نشید و تعلیق تمام اکانت هام

👻👻👻👻چندین روح در یک بدن👻👻👻👻

سلام جالب تر از این میدونید چیه؟من کاربر چرچیلم هستم دیروز یکی برای من تاپیک زد و نه تنها کل اکانت ه ...

وااای،دیگه میترسیم اینجا هم شعر بزاریم به جرم عاشقی تعلیق دائم بشیم!!🤕

راستی مگه عاشقی جرمه؟!

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.