گوربه_نمکی مدیر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 2686 عنوان پزشکی بم ارزششو نداشت🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 35 پست بچه ها اومدم تو شهر همش بافتش سنتیه و پر از خرابه است مثل روستاست حالم خیلی گرفت😭یعنی همش اینشکله خرم اباد شهر خودم کلی پاساژ و مرکز خرید داشت نود درصدش نوساز و شیک بود Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋 #فمنیست_رادیکال 1404/07/27 | 18:11 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوربه_نمکی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 2686 منطقه محروم رو چطور طی میکنی؟هدفت رو والاتر قرار بدهدلتو بزار جای اونایی که میرن اردو جهادی من پزشک تعهدی نیستم که مناطق محروم برم روزانه ام و دوسال طرح دارم کلا اونم استریت بشی میری تخصص Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋 #فمنیست_رادیکال
گوربه_نمکی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 2686 فکر کردم از تهران رفتی اینجوری تو ذوقت خورده چه ربطی داره چهارتا شهر دیگه سفر برید میفهمید غیر از تهران ایران شهرای دیگه هم داره که محرومم نیستن Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋 #فمنیست_رادیکال
_invisible_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 4559 فکر کردم از تهران رفتی اینجوری تو ذوقت خورده استانای دیگه والا فرقی با تهران ندارن😐😐😂چرا فک کردین بقیه جاها خرابهن؟ 🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!
گوربه_نمکی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 2686 استانای دیگه والا فرقی با تهران ندارن😐😐😂چرا فک کردین بقیه جاها خرابهن؟ دیدی تروخدا این بیچاره خوبه لندن و توکیو زندگی نمیکنن تهران که جز الودگی هوا و ترافیک چیز خاص و متفاوتی نداره Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋 #فمنیست_رادیکال
_invisible_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 4559 دیدی تروخدا این بیچاره خوبه لندن و توکیو زندگی نمیکنن تهران که جز الودگی هوا و ترافیک چیز خاص و متفا ... دقیقاا،،من عید اومدم خرم اباد جذاب تر از تهران بود برام 🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!